Aspecte de care sa tii cont in alegerea unui carucior pentru copil

Foarte multe mamici, atunci cand aleg un carucior pentru bebelusul lor, nu se gandesc si la faptul ca acesta trebuie sa le fie de folos si atunci cand copilasul va mai creste putin, de aceea ignora multe aspecte care, dupa parerea mea, nu trebuie nici intr-un caz ignorate. Alegerea unui carucior este foarte importanta, de aceea implica-l si pe sotul tau, deoarece el va observa multe aspecte tehnice, pe care tu, mai mult ca sigur, involuntar, le ignori.

Pe langa siguranta pe care trebuie sa o ofere caruciorul si confortul pentru bebelus, nu uita si de confortul care trebuie sa ti-l asigure tie. Tocmai de aceea este atat de important sa tii cont de plierea unui carucior, daca este un model usor de manevrat, daca nu este prea masiv sau prea usor. De exemplu, daca vrei sa mergi pe o varianta de incredere in alegerea unui carucior pentru copilasul tau, poti alege un brand cu renume chipolino. Aceasta este o varianta cu care nu ai cum sa dai gres, deoarece acest brand cu renume chipolino este indragit de foarte multe mamici pentru obiectele de calitate pe care le fabrica pentru copii, printre care sunt, desigur, si carucioare. Ti-as recomanda sa mergi pe un brand deja cunoscut pe piata, deoarece astfel vei evita, sigur, orice fel de surprize neplacute.

Mentionam anterior despre faptul cat de important este ca un carucior sa fie usor de manevrat pentru tine si cat de importanta este plierea unui carucior, inclusiv pentru confortul mamicii. Sa stii ca vei iesi de foarte multe ori la plimbare si caruciorul va fi ”mijlocul de transport” cu care vei iesi din casa cel putin o data pe zi, tocmai de aceea, acorda suficienta atentie alegerii acestuia.

Comentarii