Nu ai puterea sa mai alergi dupa acte si aranjamente pentru inmormantare? Apeleaza la o firma de servicii funerare

Nimeni nu este nemuritor. Cu totii ne nastem si intr-un final, cand organismul nostru nu mai functioneaza aproape deloc, murim. Momentul in care intervine decesul nu poate fi prezis de nimeni. Unii murim in accidente teribile, altii facem un stop cardio-respirator pe strada, altii ne chinuim ani la rand si cedam in fata unor boli necrutatoare. Cand se intampla totusi familia este cea care trebuie sa fie pregatita pentru a organiza o inmormantare cat mai apropiata de dorinta decedatului.

In acele momente cumplite, cand durerea este cu mult peste ce poate intelege mintea umana membrii familiei nu mai pot judeca la rece situatia si organizarea inmormantarii poate deveni foarte dificila. Intrucat de la constatarea decesului pana la slujba de pe marginea gropii sunt o serie de pasi de parcurs care presupun statul la cozi si foarte multa alergatura firmele de servicii funerare au gandit pachete speciale pentru toti cei aflati in suferinta. Astfel fiecare client care apeleaza la firmele de pompe funebre are la dispozitie o gama extinsa de servicii funerare speciale pentru o ceremonie de inmormantare organizata in cele mai bune conditii. In primul rand, firma de servicii funerare poate constata decesul, se poate ocupa de intocmirea dosarului pentru obtinerea ajutorului de inmormantare, pretul pachetului ales se incadreaza in acel ajutor. In al doilea rand, echipa de la pompe funebre se va ocupa la modul profesionist si foarte rapid de imbalsamare, toaletare sau cosmetizare decedat, va asigura transportul celui trecut la cele vesnice. In al treilea rand, firmele cu servicii funerare vand si sicrie sau urne pentru incinerare, au pachete pentru cazul in care persoana a murit acasa sau la spital, costurile serviciilor prestate se achita si cu un talon de pensie, urmand sa fie decontate la primirea ajutorului.

Aranjamentele florale deosebite, posibilitatea incinerarii daca exista aceasta dorinta se regasesc de asemenea pe lista de servicii funerare puse la dispozitie de firmele specializate in astfel de activitati. Familia trebuie doar sa se adreseze firmelor, sa spuna ce doreste, echipa de acolo se va ocupa de tot, inclusiv de cele necesare la slujba de la biserica. Toate serviciile si preturile sunt listate pe site-urile firmelor, pentru fiecare operatiune familiile sunt instiintate si stiu exact programul desfasurarii celor necesare inmormantarii.

Comentarii