Fatetele dentare, alegerea perfecta pentru un zambet stralucitor si sanatos

Toata lumea isi doreste sa aiba un zambet cat mai stralucitor si mai imaculat. Tratamentele de albire ale dintilor pot fi destul de daunatoare pentru smalt, pot distruge intr-un final acest strat special de protectie si ne pot trimite mai repede pe scaunul stomatologului. Tehnologia moderna i-a ajutat pe medicii stomatologi sa dezvolte si sa puna in practica noi procedee minim invazive pentru refacerea zambetului si garantarea unei sanatati de fier a danturii, indiferent de varsta. Una dintre cele mai eficiente este cea care implica folosirea de fatete dentare, adica mai pe intelesul nostru niste mici „invelitori” care acopera partial dintii, putand fi din ceramica sau alte materiale.

Avantajele unor fatete dentare ceramica sunt date de interventia rapida de aplicare a lor, de rezistenta mare in timp, de lipsa disconfortului existent in cazul altor lucrari mai complexe. Fatetele dentare sunt necesare mai ales atunci cand apar anomalii la nivel dentar, la nivel de forma, de pozitie, anomalii de culoare a dintilor. Pana si strungareata poate sa dispara imediat cu ajutorul fatetelor dentare de calitate, acestea inchizand practic spatiul existent. Fatetele dentare sunt translucente asa ca zambetul nostru este foarte stralucitor, dintii sunt perfect sanatosi si mai rezistenti ca niciodata. Astfel de proceduri de aplicare a fatetelor dentare se pot realiza in cele mai bune conditii si la clinica Citydent, una dintre cele mai moderne clinici care pot efectua astfel de interventii. Medicii stomatologi specializati, cu experienta vasta, instrumentarul de calitate si mediul placut in care se desfasoara interventiilor, tehnologiile moderne folosite de fiecare data sunt doar cateva dintre motivele pentru care Citydent este recomandat tuturor celor care vor sa aiba fatete dentare impecabile.

Dintele este pastrat vital, nu este afectat de slefuire, nu se modifica la nivel cromatic in timp, nu se uzeaza, se intretine usor, placa bacteriana aproape ca e inexistenta. Alt mare avantaj al fatetelor dentare este ca sunt personalizate si sunt unicat, au culoare, forma, pozitie in functie de cerintele pacientului, iar la momentul de fata reprezinta cele mai avansate tehnologii din cosmetica dentara. Rezistenta fatetelor dentare este garantata pana la 10 ani, iar zambetul va fi unul perfect si stralucitor indiferent de cat de mult timp trece de la interventie.

Comentarii