Camere frigorifice pentru pastrarea indelungata a produselor

Pentru o bucatarie profesionala este pur si simplu indispensabila o camera frigorifica incapatoare, astfel incat sa asigure pastrarea tuturor produselor de care ar avea nevoie bucatarii. Un frigider simplu, tipic, nu ar fi suficient pentru o bucatarie de acest fel, deoarece nu are capacitatea necesara pentru a pastra toate produsele care sunt utiliate cel mult intr-o zi, deoarece in bucatariile mari se depoziteaza pentru o zi in camere frigorifice, de obicei, acele produse care urmeaza sa fie utilizate pentru gatit tot in aceeasi zi.

Exista camere frigorifice de diferite dimensiuni, unele ajungand pana la 2x2x2, deoarece, desigur, exista si bucatarii mari, care trebuie sa pregateasca bucate pentru numerosi clienti. Camera frigorifica are un panou special pentru monitorizarea temperaturii. De obicei aceasta este una medie, suficienta pentru ca produsele sa nu se altereze, deoarece, cum spuneam, acestea, de obicei, sunt folosite in aceeasi zi, dar exista si optiunea de congelare. Camere frigorifice de diferite dimensiuni si cu diverse optiuni de racire pot fi gasite la DacTrust, care dispune de o gama variata de produse de bucatarie, inclusiv frigidere si alte echipamente frigorifice. Marea majoritate a acestor camere frigorifice sunt realizate din hotel inoxidabil, care asigura calitate si siguranta indelungata, fiind perfect pentru bucatariile de tip horeca, deoarece rezista la utilizare constanta si la uzura. In bucatariile de acest tip, este nevoie de instalatii rezistente pentur a face fata cerintelor din partea clientilor si orelor de varf cand sunt pregatite bucatele.

Tocmai de aceea, o camera frigorifica spatioasa, care sa asigure depozitarea tuturor produselor este indispensabila pentru o bucatarie profesionala, deoarece bucatarul trebuie sa aiba la indemana orice produs ar avea nevoie, iar acesta sa fie cat mai proaspat.

Comentarii