Bonusuri la pariuri sportive online

Concurența dintre casele de pariuri online duce la promoții care de care mai interesante. Printre cele mai recente, putem remarca un bonus de la Winmasters dedicat noilor clienți, care face cât 100 de urări „Bine ai venit!” formulate diferit. Eu cred că bonusul de bun-venit este cel mai important, raportat la politica de marketing. Ar trebui să aibă efect de magnet asupra pariorului. Este primul cu care intri în contact atunci când ajungi pe platforma de pariuri online a unui operator cu pretenții.  

Cu bonusul de bun-venit la atac

Există și case de pariuri care nu oferă așa ceva, dar încearcă să compenseze prin alte promoții. Nu știu în ce măsură reușesc. Este ca și când o echipă are nevoie de o victorie la scor pentru a se califica mai departe, dar joacă fără atacant. Continuând paralela, cu cât bonificația este mai mare și mai rapid de transformat în bani reali, adică are condiții mai accesibile de rulaj, cu atât atacantul este mai valoros. Un bonus de 500 de lei este ca un golgheter. Un fel de Ibrahimovic.

Ofensivă totală pe piața pariurilor Pentru ca echipa bookmakerului să facă spectacol pe piața pariurilor, e nevoie ca înaintașul să fie sprijinit de mijlocași ofensivi. Aș identifica această categorie cu un alt tip de bonus: bonusul pentru realimentarea contului. Hai să dau și un exemplu concret. Aminteam la începutul articolului despre Winmasters. La ultima actualizare a promoțiilor, bookmakerul a dublat bonusul de bun-venit în valoare maximă de 500 de lei (100% din primul depozit) cu bonificații similare pentru a doua și a treia alimentări (maxim 250 de lei pentru fiecare depunere). Unele case de pariuri online oferă și un bonus pentru primul pariu plasat de pe telefonul mobil. Acesta e reprezentat de obicei de un freebet plafonat la o valoare care să nu le facă pagubă în vistierie. Nu aș spune că acest bonus este decisiv în a atrage noi clienți. Nu îți deschizi cont undeva doar pentru un pariu gratuit. Nu pot spune nici că este lipsit de importanță.

Bonusuri care recuperează pariorii pierduți pe drum

După ce și-au făcut treaba bonusurile pe care le-am prezentat până acum, își intră în rol alte promoții: bonusurile periodice și cele de fidelitate. Ele au misiunea de a-i recupera pe pariorii care, dintr-un motiv sau altul, nu mai joacă cu aceeași constanță. Așadar, le putem asimila „mijlocașilor la recuperare” dintr-o echipă. La mine a funcționat strategia. Îmi epuizasem bugetul și nu mai intrasem de ceva timp pe contul de pariuri. Un bonus primit „din senin” m-a făcut să îmi reiau activitatea pe platformă. Periodic, am mai primit bonusuri sub formă de pariu gratuit, fără ca acordarea lor să fie prevăzută în regulament. Bonusul de fidelitate este prevăzut în secțiunea promoții și este condiționat de obicei de efectuarea unui anumit rulaj de pe un anumit dispozitiv, pe cote care depășesc o valoarea minimă indicată de bookmaker. De exemplu, după 10 pariuri pe mobil pe cotă minimă de 1.80 fiecare primești un pariu gratuit.  

Bonus sau capcană? Și una, și alta…

În orice echipă trebuie să existe și apărători, nu? Eu văd bonusul pentru pariuri multiple ca pe un fundaș care încearcă să te lase în ofsaid. Te impresionează o promoție cum că primești 100% din câștig dacă ai cel puțin 15 selecții pe bilet? La prima vedere, e extraordinar. Parcă te și vezi în poziție de unu la unu cu portarul advers. În realitate, este o capcană. Foarte rar sunt câștigătoare astfel de bilete. Un bonus „mai sincer” îmi pare cel din câștig. Unele case de pariuri online cumulează procente din ce câștigi până ce suma lor atinge un plafon, moment în care primești un pariu gratuit de acea valoare. „Problema” este că acest bonus e acordat o singură dată.  

Unii lucrează și la orgoliu

Unii operatori îți oferă bonus și dacă îți aduci prietenii pe platforma lor. Nu văd ce de ce nu ai face asta, dacă este o casă de pariuri ok. Consider că este o idee bună și organizarea unor concursuri cu premii între pariori. Satisfacția că te pricepi mai bine ca altul la pariuri e și ea tot un bonus.

Comentarii

  1. Am vazut aici ca Maxbet ofera un bonus fara depunere la pariuri sportive: https://jocsloturi.ro/ Stiti cum functioneaza mai exact?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu