Podoabele din ziua nuntii pot fi bijuterii argint

In viata fiecarui om nunta este un eveniment de exceptie la care a visat ani de zile, pe care-l pregateste cu toata implicarea sufleteasca, impreuna cu persoana iubita. Mai mult decat oricand, in ziua nuntii dorim sa fim admirati, sa stralucim, sa focalizam privirile celor din jur, astfel incat sa ramanem in amintirea lor intr-o imagine superba, impecabila. La orice nunta centrul atentiei este mireasa, careia i se admira si apreciaza rochia si bijuteriile.

Alegerea rochiei si a bijuteriilor este o frumoasa traditie si marcheaza momente de neuitat pentru miri si pentru cei apropiati. Implinirea perfectiunii se poate realiza adeseori prin bijuterii argint, avand in vedere faptul ca nici un metal nu se asorteaza mai bine la albul elegant al rochiei de mireasa decat arginul. Cu model clasic sau modern, un set de astfel de bijuterii este ideal pentru a pune in valoare linia decolteului sau a coafurii, facand ca mireasa sa fie adorabila in cel mai frumos moment ale vietii ei. O stralucire discreta si o distinctie totala pot fi date de un set de bijuterii din argint cu perle de crescatorie. O frumusete radianta se poate obtine, in egala masura, printr-o garnitura de argint cu pietre in culori discrete sau vii, precum cele ale : rubinului, safirului, smaraldului sau acvamrinului.

Perlele din bijuteriile de argint sau pietrele incolore sau nuantate sunt asortate adeseori cu cele care impodobesc rochiile mireselor moderne. Frumoasa rochie alba, simbol al puritatii feminine, purtata pentru prima data de catre Regina Victoria in 1840, a ramas pana in zilele nostre rochia de mireasa preferata. Tinerele moderne o inlociuesc uneori cu rochii usor colorate pe care le pun intr-o nota comuna sau discordanta cu bijuteriile din argint sau din alte metale pretioase. Toate acestea tin de o fireasca si frumoasa divesitate de preferinte. Dincolo de gingasiile momentului, un lucru ramane sigur: mireasa acapareaza intreaga frumusete prin mirele ales, stralucirea lor maxima urmand sa fie implinita de… nunta de argint!

Comentarii