Schimbati atmosfera din bucatarie cu mobila de bucatarie eleganta, de cea mai buna calitate

Daca v-ati saturat de aspectul invechit al bucatariei si vreti sa va impresionati prietenii si familia cu o bucatarie moderna si eleganta DeltaStudio este locul ideal de unde puteti incepe cautarile pentru mobila pentru bucatarie. Cateva piese de mobilier bine plasate, cateva elemente de accentuare, o lumina corect directionata si bucataria se transforma intr-un sanctuar al gusturilor desavarsite si al relaxarii in compania celor dragi.

La DeltaStudio arhitectii cu experienta au creat cele mai elegante concepte de bucatarie, idei originale care pot fi puse in practica foarte usor prin intermediul unor piese de mobilier cu finisaje de calitate, din cele mai bune materiale si cu preturi pentru orice buzunar. Mobilierul clasic sau modern este proiectat pentru a fi in acord cu principiile ergonomice si tehnice, dar si functionale, materialele din care e confectionat rezista la temperaturi ridicate si la umiditate crescuta, se poate intretine foarte usor si nu ocupa mult loc. Multe modele de Mobila pentru bucatarie vandute de DeltaStudio sunt fabricate din mdf vopsit lucios, au module din pal melaminat, manere profil tip gola de inox, dar si plinte si accesorii din inox, elemente din sticla temperata. Unele tipuri de mobila au fronturi cu furnir de maslin cu flader continuu, constructia lor si designul sunt adaptate astfel incat se vor potrivi oricarui tip de bucatarie.

La cerere se pot personaliza pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor. Mobila de la DeltaStudio este livrata in cele mai bune conditii, la timp, pe tot parcursul transportului se asigura conditiile optime de siguranta, mobila se monteaza usor, pe site sunt specificate si dimensiunile astfel incat alegerile sa fie facute in functie de spatiul avut la dispozitie. Pentru mai multe informatii despre mobilier aveti la dispozitie in pagina produselor un buton special, dar si un modul chat cu ajutorul carora puteti discuta cu echipa suport a DeltaStudio.

Comentarii