Iti recomand un birou de traducere care ofera servicii la cel mai inalt nivel

Mie imi place sa cred si sa ma conduc dupa principul ca cei mai buni promotori ai imaginii unei firme sunt clientii multumiti, de aceea, de fiecare data cand sunt satisfacuta si placut impresionata de serviciile pe care mi le presteaza o firma, nu ezit sa scriu despre aceasta experienta si sa impartasesc impresiile mele.

Astazi, as vrea sa scriu despre un birou de traduceri, care ofera traduceri legalizate in sector 3 Bucuresti, la care am apelat saptamana trecuta pentru a elabora niste acte de care aveam urgent nevoie. Desigur, exista multiple birouri de traduceri in Bucuresti, de aceea, este foarte dificil sa te decizi la cine anume sa apelezi, de aceea, am hotarat sa nu merg la risc, deoarece aveam nevoie urgent de niste servicii de traduceri legalizate in sector 3, am apelat la sfatul unei prietene, care mi-a recomandat un Birou de traduceri – Academia de Traduceri. Am urmat sfatul ei, cu toate ca, desigur, la o mai buna informare as fi putut gasi de sine statator servicii de traduceri Bucuresti, insa, de data aceasta eram presata de timp. As vrea sa subliniez faptul ca am fost placut impresionata de calitate si rapiditatea serviciilor oferite de cei de la Academia de Traduceri. Acest birou de traduceri este amplasat in apropiere cu un notar, unde am reusit sa fac toate legalizarile de care aveam nevoie.

Mi s-a confirmat ca am acces la toti traducatorii autorizati din de Ministerul Justitiei si mi s-a propus o lista de traducatori dintre care sa-l aleg pe cel potrivit. Sincer, nu m-am asteptat sa fiu atat de impresionata de acest birou care ofera traduceri legalizate in sector 3, in Bucuresti. Am decis sa impartasesc experienta mea si sa va asigur ca nu veti regreta daca apelati la Academia de Traduceri.

Comentarii