Servicii personalizate de intretinere si mentenanta piscine

Intretinerea / mentenanta in cazul piscinelor private este mai mult decat importanta, avand in vedere ca pot surveni evenimente neplacute, ce nu pot fi remediate decat cu ajutorul specialistilor in domeniu. Intretinerea unei piscine este o actiune ce se efectueaza constant, pentru ca piscina sa reziste schimbarilor de temperatura si altor factori de natura externa. In activitatea de intretinere a unei piscine intra mai multe etape, unele pe care le puteti efectua chiar dumneavoastra, ca si proprietar, insa si etape ce nu pot fi realizate decat de specialisti.

Deseori, specialistii din domeniul serviciilor de mentenanta / intretinere piscine propun oferte personalizate, astfel incat costurile sa reflecta un bun raport calitate / pret.

Cea mai simpla metoda prin care sa beneficiati de servicii de mentenanta / intretinere pentru piscina dumneavoastra este sa incheiati un contract de mentenanta cu firma care v-a construit piscina. Astfel, aveti discounturi mai mari si o singura companie pentru toate solicitarile dumneavoastra. In cazul in care companie care v-a construit piscina nu ofera si pachete de servicii de intretinere / mentenanta piscine, va puteti adresa, cu incredere, echipelor de specialisti ai companiei Totalwater.

Compania TOTALWATER S.R.L ofera servicii de intetinere si mentenanta piscina pe baza unui abonament lunar, ce consta in:

  • Operatiuni de deschidere si inchidere de sezon; 
  • Deplasarea saptamanala pentru intervenii ce nu necesita amanare (defectiuni ale pompei, filtrului, proiectoarelor, sistemului de dozare automat si semiautomat, compresorului, incalzitoarelor, schimbatoarelor si pompei de caldura); 
  • Operatiuni de curatare si verificare a instalatiei de filtrare pentru o functionare in parametri optimi ai piscinei / jacuzzi; 
  • Operatiuni de aspirare a piscinei cu ajutorul aspiratorului din dotare a piscinei / jacuzzi; Periatul peretilor si a piscinei / jacuzzi; 
  • Curatarea cosuletelor si a skimmerelor piscinei / jacuzzi; 
  • Curatarea prefiltrului pompei piscinei / jacuzzi; 
  • Stergerea liniei apei cu un detergent special, compatibil cu apa a piscinei / jacuzzi; Instalarea/strangerea plutiorilor de la suprafata apei a piscinei / jacuzzi; 
  • Curatarea cartusului filtrant sub jet puternic de apa/ filtrul cu nisip in contracurent a piscinei / jacuzzi; Analiza chimica a apei cu ajutorul fotometrului a piscinei / jacuzzi. 
Pretul pachetului de servicii de intretinere / mentenanta piscine difera in functie de dimensiunea piscinei, pozitionarea acesteia, complexitatea echipamentelor existente, operatiuniile efectuate. Mai multe informatii despre serviciile lor de mentenanta / intretinere piscine gasiti in cadrul site-ului www.piscine-irigatii.ro.

Comentarii