Plasa zincata sudata este un material excelent pentru garduri din plasa pentru gradina

Oricine locuieste la curte, are o casa la tara sau in afara orasului incearca sa isi amenajeze spatiul aflat la dispozitie cat mai bine. Printre primele lucruri pe care orice gospodar le face dupa ce s-a mutat la casa este sa-si amenajeze o gradina in care sa planteze diverse legume, flori, zarzavaturi, apoi un adapost pentru animale. In jurul gradinii si locurilor unde vor sta animalele se ridica garduri de protectie pentru delimitare si asigurarea unor conditii optime pentru tot ce se afla in interiorul spatiilor respective.

Cele mai bune garduri si mai simplu de realizat pentru astfel de aplicatii sunt cele din plasa zincata sudata, rezistente la variatii de umiditate si de temperatura, cu structura solida, ieftine si usor de montat. Gardurile din plasa sudata au fost zincate inainte de sudura, sunt flexibile, au inaltimi de pana la 100 cm, se vand la role, sunt rigide, plasa nu necesita ranforsare cu sarma suplimentara. De asemenea, pentru a ridica un gard nu va fi nevoie sa montati stalpi in fundatie de ciment sau beton, stalpii se pot pune la o distanta de 3 m, pretul unor garduri de acest tip fiind mult mai mic decat in cazul unui gard obisnuit. Se mai poate utiliza pentru grilaje de protectie, pentru voliere, tarcuri sau custi.

Daca aveti nevoie de un gard cu un grad sporit de rezistenta puteti cauta in oferta magazinului online Menatwork plasa zincata sudata si plasticata, durabila, elastica si cu garantie de minimum 10 ani. Protectia plasei pentru garduri este garantata de PVC, sudura aplicata este una electrica, zincul asigura protectia impotriva coroziunii, la fel ca la toate modelele de plase de pe Menatwork. Cu plasele zincate se poate lucra foarte usor, se pot taia la dimensiunile dorite si se pot monta fara ajutorul unei echipe de specialisti. In oferta Menatwork gasiti plase zincate pentru un gard din plasa pentru gradina de diferite dimensiuni si inaltimi, latimi, diametrul firului de sarma este si el variabil pentru a putea cumpara oricand produsul de care aveti nevoie.

La orice comanda puteti beneficia de consultanta de specialitate, de sfaturi din partea echipei Meanatwork, pe site este si un centru Know How, unde puteti citi sfaturi utile si articole interesante ce au legatura cu produsele vandute. Coletele ajung la destinatari in maxim 24 de ore, prin curierat, in paginile produselor exista alerte de pret pentru a sti cand se aplica reduceri sau cand preturile au fost schimbate pentru articolele vizate.

Comentarii