O vizita la service va poate feri de accidente nedorite si de uzura accentuata a pieselor importante ale masinii

Piesele unei masini au diferite grade de uzura in functie de ce rol joaca in mecanismul autovehiculului si cat de multa presiune se exercita asupra lor in momentul deplasarii pe sosele. Unele trebuie schimbate lunar, altele pot functiona ireprosabil si cativa ani. Cand uzura este prea mare piesa respectiva incepe sa nu mai aiba randamentul de la inceput, masina nu mai are performantele dorite, riscul de accidente poate creste. In acel moment soferii sunt obligati sa mearga intr-un service auto pentru inlocuirea lor si verificarea intregului mecanism al autoturismului. Cu cat mai repede ajungeti la service, cu atat mai bine pentru celelalte piese care depind de piesa cu probleme.

Gasirea unui service auto cu pretul manoperei cat mai mic si servicii de buna calitate este destul de dificila, mai ales ca sunt foarte multe variante la care puteti merge. Atunci cand sunteti in cautarea unui service trebuie sa va interesati despre reputatia sa, sa discutati cu alti prieteni sau alte rude care au mai mers acolo, sa vedeti ce preturi se practica, cat de repede au loc interventiile, cat de serioasa e echipa de mecanici. De asemenea, puteti intreba direct la service despre anumite tarife si cum decurge inlocuirea pieselor, daca le puteti lua de la ei, care e manopera la urgenta, daca aveti nevoie de reparatii rapide, pe fuga. Pentru siguranta interventiilor si un pret manopera pentru toate buzunarele puteti apela cu incredere la serviceul Autohut. Magazin online cu piese pentru toate tipurile de masini care circula in tara, Autohut ofera clientilor interesati servicii excelente de inlocuire a pieselor de la masina sau de schimbare a uleiului. Echipa de la service poate asigura schimbarea curea accesorii, schimbarea juniilor scanteie, schimbarea filtrelor si uleiului, inlocuirea placutelor de frana.

Fiind unul dintre cele mai serioase puncte service auto in Bucuresti, magazinul de piese auto poate asigura si schimbarea bieletelor antiruliu, discuri si placute de frana, amortizoare spate, fata, kit distributie Dacia Logan Diesel, benzina, kit ambreiaj. Avand o experienta vasta in inlocuirea pieselor uzate, Autohut intervine rapid, schimbarea dureaza de la cateva minute la cateva ore, se ofera reduceri de pana la 20%, piesele montate pot fi din stocurile magazinului, in acest caz montarea fiind gratuita. Consultantii magazinului si service-ului va stau la dispozitie cu informatii despre ofertele practicate si cu cele mai bune sfaturi pentru o masina personala functionala si sigura.

Comentarii