Cu bannerele roll up ai vizibilitate maxima pentru mesajul tau la orice eveniment

Atunci cand se organizeaza expozitii, conferinte sau standuri expozitionale, diverse evenimente la care asista multi oameni este foarte important ca promovarea unei anumite afaceri sa fie cat mai vizibila si mai usor de amplasat in spatiul dat. Sistemele de bannere roll up sunt ideale pentru astfel de situatii, fiind usor de transportat, utilizat pentru prezentari virtuale in cadrul diverselor evenimente. Dupa terminarea evenimentelor ele se strang rapid si se pot reutiliza, se intretin usor, montarea e rapida intrucat includ toate elementele necesare pentru fixarea pe orice suprafata plana, suprafetele sistemelor tip roll up banner au o calitate ridicata, sunt usor de imprimat si de observat, marimea si intensitatea culorilor sunt perfecte pentru o promovare eficienta in spatii mai aglomerate sau la anumite evenimente importante.

Pe de alta parte sistemele cu banner roll-up au casete de protectie din aluminiu si huse de transport, genti de transport din material textil, se pot utiliza in orice fel de spatii, in hoteluri, in unitati de invatamant, in pasaje de trecere, pe aeroporturi. HeadPrint pune la dispozitia celor interesati variante premium ale sistemelor de prezentare cu banner rollup pret bun, montabile in timp scurt si demontabile la fel de repede, cu genti de transport, husa pentru transport. Sistemele de expunere roll up banner sunt rezistente intrucat sunt fabricate din aluminiu extrudat, printarea este obtinuta cu cerneala tip real solvent, pe o polipropilena la calitate 2400 DPI. Fiecare banner roll-up are sistem de strangere automata pe rulou tensionat, in caseta din aluminiu, portabilitatea fiind asigurata de greutatea mica a banner-ului roll up strans in caseta. Daca sunt folosite la diverse targuri, aceste elemente de productie publicitara pe Head Print indica foarte simplu si eficient locul unde e amplasat un anumit stand, se poate vedea de la distanta, include toate elementele de promovare, date contact. Printurile sunt personalizate, pretensionate, multe modele permit atasarea de picioare de sustinere rabatabile si tija aluminiu pentru fixare, printul e mereu protejat de caseta de aluminiu atunci cand nu e folosit, sistemele cu banner tip rollup pret excelent fiind populare si cautate de cei care organizeaza diverse tipuri de evenimente.

Foarte bine bannerele pot fi folosite la promovarea unui curs de chitara pentru copii, unde micutii pot invata cu un profesor cum sa cante corect la acest instrument, pot invata teorie muzicala asociata instrumentului si isi pot petrece timpul liber intr-un mod foarte placut. HeadPrint ofera clientilor si calculator pret pentru a vedea exact ce buget va trebuie pentru o comanda de bannere, ofera si discount de 10% daca faceti comanda online si 15% pentru print digital.

Comentarii