Camerele de supraveghere garanteaza siguranta maxima a spatiilor interioare si exterioare supravegheate

Asigurarea unei sigurante sporite in timpul muncii in institutii si firme este deosebit de importanta, atat in interiorul acestora, cat si in exteriorul lor. Avantajele montarii unor Camere de supraveghere la pret competitiv sunt multiple. In primul rand puteti supraveghea mai usor ce se intampla pe holuri, in birouri, in afara cladirii, angajatii stiindu-se monitorizati vor lucra mai eficient, evitati actele de vandalism, puteti folosi filmarile in cazul unor procese ca probe care sa va dovedeasca nevinovatia angajatilor. De asemenea, daca se intampla ceva in firme sau institutii, incendiu, o anumita deflagratie vedeti clar pe ingregistrarile de la Camere de supraveghere video care a fost sursa si de unde a pornit focul sau explozia, cine sau ce a provocat-o.

Pe timp de noapte, cu un sistem de Camere supraveghere la preturi accesibile veti monitoriza permanent intreaga zona din jurul firmei si din cadrul spatiilor de lucru din interior, majoritatea camerelor au si senzor IR pentru a putea suprinde imagini impecabile si atunci cand e intuneric. Alt avantaj al sistemelor moderne de supraveghere pentru interior si exterior tine de posibilitatea extinderii acestora cu o camera de supraveghere sau mai multe la nevoie, fara a afecta calitatea filmarii si a fluxului de imagini. Unele dintre cele mai performante Camere de supraveghere video le puteti cumpara de la Comenzi.ro. Fiecare camera de supraveghere din oferta poate filma color, rezolutia filmarii este foarte buna, camerele sunt HD, carcasele sunt rezistente, nu sunt afectate de schimbarile de temperatura si umiditate. Iluminarea este de pana la 30 de m noaptea, astfel ca o camera poate filma fara probleme chiar si daca zona din raza sa este foarte intunecata, camerele se monteaza usor, au un design compact si usor, se pot interconecta rapid si sigur, controlul sistemului de supraveghere putandu-se face si remote, via telefon mobil sau tableta. Tot pentru institutii si firme puteti cumpara si cititor de bancnote GBA HR1 de la hqcafe.ro, pentru aparatele automate cu ajutorul carora se vand diverse produse.

Un cititor de bancnote GBA HR1 accepta bancnote de pana la 10, 200 lei, se poate programa in functie de preturile fiecarui produs, este simplu de montat si foarte rezistent. Pe acelasi site gasiti pentru cititor de bancnote GBA HR1 si accesorii precum cabluri, curele, interfete, protecti, fete, sistem anti-furt. Cititorul are carcasa metal, securitate ridicata, accepta bancnote de 1, 10, 5, 50, 100, 200, 500 lei, garantia pentru el e de 12 luni, la livrare se demonstreaza functionarea sa cu ajutorul unui filmulet. Filmuletul poate fin trimis la cerere impreuna cu coletul destinatarului aparatului. Echipa Comenzi.ro a testat toate aceste Camere supraveghere la preturi accesibile disponibile in oferta, au garantie, livrarea este gratuita daca comanda depaseste 300 lei si nu e mai mare de 20 kg, plata se poate face si in rate.

Comentarii