Cadoul perfect pentru El: Ceasuri Guess originale

Vine ziua lui si nu stii ce cadou sa-i faci? O cravata sau o camasa noua, un parfum mai deosebit sau un lant ti se par banale? Daca vrei sa-l impresionezi cu adevarat alege unul dintre ceasuri Guess Ceasmania. De ce i-ai oferi un ceas premium? In primul rand pentru ca este un accesoriu care se potriveste perfect la orice costum sau tinuta mai casual pe care barbatul din viata ta o poate purta la diverse evenimente. In al doilea rand, pentru ca e un cadou practic, barbatul il va purta cu placere oricand, indiferent ca merge la o intalnire de afaceri sau ca se plimba prin parc alaturi de tine. In al treilea rand, de fiecare data cand se va uita la superbul ceas Guess facut cadou isi va aminti de tine si de clipele minunate petrecute impreuna. Nu in ultimul rand, barbatii sunt atrasi de ceasuri, multi colectioneaza ceasuri, vor sa le asorteze la cat mai multe tinute, vor sa fie cat mai complexe si cu functii cat mai interesante.

Ceasurile sub marca Guess Romania vandute de Ceasmania prin intermediul magazinului online https://ceasmania.ro/ sunt originale, au mecanism de Quartz, sunt foarte precise din acest motiv, au o rezistenta mai mare la uzura, rezista si la apa pana la 10 ATM, minim 1 ATM. In functie de ce isi doreste barbatul din viata ta poti alege ceasuri Guess barbati cu afisaj analog sau digital, cu sau fara cronograf, cu indecsi luminescenti si gamuri din cristal mineral, bratari din denim sau otel inoxidabil, piele sau silicon, rasina, jeans. Dintre functiile speciale amintim indicarea a doua fusuri orare, a orei pe glob, diferenta zi noapte, alarma si ziua saptamanii. Cu un design original si adaptat personalitatii masculine, fiecare ceas Guess de pe https://ceasmania.ro/ are o garantie de doi ani, se livreaza rapid prin curierat, se poate verifica coletul primit, iar la cumpararea online se acorda si puncte de loialitate care pot fi preschimbate in vouchere online de cumparaturi pentru reduceri suplimentare.

Ceasmania este un vanzator autorizat Guess Romania, asta insemnand ca oricare dintre ceasuri Guess corespund unor standarde de calitate ridicate dictate de firma producatoare, sunt originale si functioneaza ireprosabil. Pentru comenzile ce depasesc 500 lei se asigura transport gratuit, plata se poate face si in rate, online, pentru Bucuresti livrarea se poate face mai rapid, in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.

Comentarii