Organizarea hainelor si a accesoriilor e mai simpla daca ai un mobilier dressing de calitate

Doamnele stiu cat de greu este sa organizezi si sa aranjezi cum trebuie o garderoba intreaga, unde articolele vestimentare trebuie sa stea cat mai aproape de cele cu care se asorteaza. In locuintele moderne, clasicul dulap neincapator a fost inlocuit de mult cu un mobilier dressing in care toate obiectele vestimentare si accesoriile stau intr-o ordine fireasca. Functia principala a unui dressing este cea de depozitare, aveti la dispozitie numeroase rafturi si chiar sertarase pentru a organiza totul cat mai riguros si a pierde timp cat mai putin in cautarea unei haine preferate.

Avantajele unui mobilier dressing tin in primul rand de spatiul suficient de mare pentru a avea loc tot ce inseamna articol vestimentar si incaltaminte, adancimea sa este destul de mare pentru a putea sa aranjezi totul pe umerase. Gruparea elementelor vestimentare pe verticala este deosebit de utila cand aveti numeroase fuste sau sacouri, esarfe care trebuie sa stea fiecare la locul sau. Pentru a profita din plin de spatiul generos din dressing-uri toate articolele de imbracaminte, incaltaminte si accesoriile trebuie organizate in functie de anotimp. Conteaza foarte mult si frecventa cu care folosesti fiecare articol vestimentar, asa ca pe cele mai utilizate e bine sa le pui cat mai aproape de inaltimea unde ajungi rapid. Rafturile de jos sunt destinate incaltamintii, sau, daca sunt prea multi pantofi, sandale, cizme, atunci e bine sa iti cumperi si niste rafturi verticale pentru incaltaminte.

Unele dintre cele mai elegante si mai deosebite dressing-uri le gasiti la DeltaStudio, in oferta curenta regasindu-se corpuri de mobilier rafinate cu aspect de budoir, dressing-uri minimaliste, cu design placut, care se integreaza perfect in decorul fiecarei camere. In functie de configuratie, daca e vorba de dulap cu usi sau camera dressing accesorizata pretul total al produsului comercializat poate creste. In general, preturile practicate de DeltaStudio sunt pentru orice buzunar, se ofera reduceri periodice si consultanta pentru alegerea dressing-ului potrivit.

Comentarii