De ce sa ne cumparam pantofi la comanda?

Daca este sa facem un top al celor mai mari pasiuni ale unei femei cu siguranta pe primele locuri s-ar afla pantofii. Femeile sunt innebunite dupa incaltaminte, dupa cat mai multe modele cat mai elegante si cu diverse detalii interesante. Nu e de mirare ca in sifonierul unei doamne, pe langa haine, vom gasi si o multime de perechi de pantofi care mai de care mai colorati si mai asortati cu restul garderobei. Pantofii sunt usor de purtat, se pot asorta de minune cam la orice tinuta, sunt din diferite materiale rezistente, se intretin usor si arata foarte bine. Singurul neajuns al pantofilor este ca nu gasesti mereu numarul tau si esti nevoita ba sa iei ceva mai mare, ba sa mai cauti din magazin in magazin si sa renunti la perechea favorita.

Pentru a scapa de acest chin si de compromisuri poti sa iti faci pantofi la comanda. Avantajul pantofilor facuti intr-un atelier special tine de crearea unui calapod potrivit piciorului si a unui model care sa vina perfect pe picior, cu o croiala specifica conformatiei dvs. Pe de alta parte, cizmarii si designerii din echipele experimentate pot configura un model de pantofi la comanda exact pe gustul tau, atat din punctul de vedere al materialului folosit, cat si din punct de vedere cromatic. De multe ori incaltamintea la comanda e de o calitate mai buna decat cea cumparata din magazine, poate fi personalizata usor, costa mai putin, se pot alege diverse materiale care sa garanteze o rezistenta mai mare, talpa mai buna, dintr-un material care se toceste mai greu. Captuseala, un element important al unui pantof facut la comanda, se alege doar in functie de perioada din an in care vor fi purtati si de cat de des veti merge cu ei.

Pentru iarna se recomanda captuseala din material textil, care fereste piciorul de frig si de umezeala, insa vara e mai buna captuseala din piele tabacita-nu permite transpiratia piciorului si il mentine aerisit. De asemenea, daca alegeti varianta pantofilor de comanda atunci puteti opta pentru talpa ortopedica sau talpa joasa, lipita sau cusuta. Cea mai buna este talpa lipita, nu cea cusuta, intrucat aceasta nu permite patrunderea umezelii pe timp de ploaie.

Comentarii