Construieste cladiri rezistente si inalte cu fier beton de calitate superioara

In lume se construieste din ce in ce mai mult. Cladirile se inalta una dupa alta mai ceva ca plantele, sunt din ce in ce mai rezistente si impun tot mai multe masuri de siguranta in fazele de constructie. Daca la inceput se utiliza fonta in constructii de cladiri cu destinatie comerciala, acum locul sau a fost luat de fier beton. Cum inaltimea era o caracteristica esentiala a acestor cladiri si stabilitatea lor depindea in mare parte de materialul folosit la construirea lor, fonta a disparut rapid din peisaj lasand locul grinzilor de otel stabilite in beton, mult mai rezistente la foc si temperaturi crescute.

Otelul este un material deosebit de rezistent, din fier si carbon, izolarea suplimentara este mult mai simpla cu fier beton, pretul fierului beton este accesibil, materialul se gaseste in orice depozit online si offline. Desi vorbim de costuri mai mici de achizitie, fierul beton inclus in structura unei case poate creste pretul ei, insa investitia merita de vreme ce constructia finala va fi imuna la incendii sau la atacurile daunatorilor. Fierul beton este atat de utilizat in constructii intrucat e un produs metalurgic laminat la cald, de calitate, are profil neted sau striat, adera foarte bine cu betonul, creste transferul de sarcina intre otel si beton. Betonul rezista la compresie, armaturile din otel beton fiind necesare pentru a proteja rezistenta structurii cladirii. Se recomanda folosirea de bare din otel beton fasonat din fabrica, acoperite cu straturi de rasini epoxidice sau cu procente scazute de carbon.

La depozit-online gasiti diverse tipuri de fier beton la preturi fara concurenta, romanesc sau de alta provenienta, toate materialele comercializate sunt de calitate si rezista la prelucrare fara probleme. Doar in aceasta perioada puteti face economii de peste 500 ron cu vouchere cadou, transportul e gratuit in functie de valoarea comenzilor, livrarea se face rapid, prin curierat, astfel incat produsele sa ajunga la timp pentru a putea incepe lucrarile.

Comentarii