Beneficiile folosirii unui bec LED fata de unul obisnuit

Oricat am incerca noi sa nu o recunostem avem nevoie de lumina si de energie electrica mai mult ca oricand astazi. O lumina buna intr-un birou inseamna ochi mai putini obositi, randament mai mare, rapiditate in indeplinirea sarcinilor, chiar consum mai mic de energie electrica. Bineinteles ca lumina naturala e preferata insa cum intensitatea luminoasa a radiatiei solare nu e aceeasi pe tot parcursul zilei si activitatile la birou sau acasa se pot intinde chiar dupa lasarea serii avem nevoie de o sursa artificiala de lumina. Becurile obisnuite erau bune cand nu existau alte alternative dar aveau si au multe inconveniente.

In primul rand consuma mult curent electrsi randamentul nu este atat de bun, lumina este destul de slaba. In al doilea rand atrage insectele, se incinge, se poate arde foic arte usor, se aprinde mai greu si ajunge la intensitate maxima intr-un timp relativ lung, poate sa produca incendii, degaja caldura, are in interior substante periculoase, plumb, metale grele. Daca mai stam si la casa si avem nevoie de iluminat exterior sau avem hale si terenuri de sport care trebuie luminate foarte bine ore intregi, atunci becurile cu incandescenta pot sa ne aduca facturi considerabile la energie electrica. O alternativa ieftina si viabila pe termen lung o reprezinta proiectoare led, disponibile intr-o varietate de forme si de puteri. Ele se utilizeaza pentru iluminatul caselor sau a zonelor din interiorul si din afara halelor sau tunelurilor, parcarilor etc.

Un proiector led are durata de viata mai mare decat un bec cu incandescenta, nu are plumb sau mercur in compozitie, nu emite radiatii ultraviolete, consuma cu pana la 60% mai putina energie electrica decat un proiector ce utilizeaza un bec obisnuit. Estetica proiectoare led este una placuta, performantele sunt foarte bune chiar daca sunt folosite intens, sunt rezistente si versatile, usor de montat si de intretinut, rezistente la schimbarile climatice si la socuri. Durata de viata a unui proiector led este de pana la 100.000 de ore, temperatura de culoare variaza intre 3000k si 7000k, alimentarea e simpla si ea prin intermediul unui transformator. Desi consuma numai 30W, lumina furnizata seamana cu cea a unui bec de 120W. Ofertele de proiectoare de la Magic Led includ astfel de proiectoare foarte rezistente, cu garantie de 3 ani, timpul lor de functionare este de pana la 30.000 ore, de putere mica, patrate si rotunde, cu unghi restrans de iluminare, de 6, 8, 30 W, cu lumina alba rece, calda.

La toate avantajele enumerate anterior care se aplica tuturor proiectoarelor cu led vandute de Magic Led adaugam stabilitatea cromatica, iluminarea de calitate superioara, lipsa vibratiei luminii si stralucirea redusa, stingerea si aprinderea instantanee. Raportul calitate-pret al proiectoarelor Magic Led este unul excelent, tehnologia din spatele lor este cea mai moderna de pe piata, livrarea comenzilor are loc in maxim 72 de ore, prin curierat rapid, sistem door-to-door.

Comentarii