Creatorul de gropite in obraji

Cu totii am trecut prin asa ceva. Ne aflam undeva pe o strada noaptea, imbracati la patru ace, cu accesorii tari, pantofi de calitate. Insa nimic nu e complet fara niste gropite in obraji. Gropitele sunt genetice si sunt niste marcari pe care putini ii au. Nimeni nu a stat sa se intereseze prea mult de aceste banale gropite. Dar daca te nasti fara gropite?

Ce te faci? Ei bine, este intotdeauna instrumentul medieval de tortura numit The Dimple Maker-creatorul de gropite. Inventat de Evangeline Gilbert of Rochester, New York, in in 1923, dispozitivul se fixeaza de urechi si de barbie, permitand unor mici suruburi sa patrunda in obraz pana cand apare, ati ghicit, gropita. Daca era folosit vreme indelungata ducea la aparitia gropitelor, dar durerea era insuportabila.

Aparatul putea sa predispuna la aparitia cancerului, dar ce conta daca gropita era la locul ei. In 1927, doamna Gilbert a venit cu o idee si mai indrazneata, Beauty Ball, un soi de crema antirid moderna, care facea sa dispara orice imperfectiune a fetei daca era rulata cat e ziua de lunga pe fata.

Comentarii