Chiar poti sa spui ca stii ce vrei?

Eu nu am fost niciodata o persoana care se plafoneaza usor. Sunt o persoana competitiva si cred ca mereu putem sa progresam. Gandul acesta este gandul care ma tine mreu in forma maxima si cautand modalitati de a castiga mai mult cu fiecare masina vanduta. Da, eu am masini de vanzare. Mi-au placut intotdeauna masinile si poate pentru ca atunci cand eram doar un copil parintii mei nu aveau indeajuns de multi bani incat sa cumpere o masina.

I-am privit pe ai mei muncind de la 8 la 4 o viata intreaga fara a putea sa cumpere o amarata de Dacie. Cand aveam 18 ani mi-am promis ca nu am sa fiu asa. Poate de aceea si fixatia mea pentru masini. Am realizat ca nu pot obtine masina pe care mi-o doresc cu usurinta asa ca a trebuie sa ma gandesc cum sa obtin masina pe care o vreau avand cat mai multe masini de vanzare. Le cumpar ieftin din Germania si Austria in general. De ce de acolo? Ei bine acolo sunt masinile cele mai bine intretinute si neamul acesta germanic pare a vinde la cativa ani masinile, cumparand noile modele moderne.

Dupa ce le cumpar, le vand in principiu pe folosit.com caci am descoperit ca prin intermediul acestui site am numarul cel mai mare de oameni interesati si clienti reali. Daca cauti masini de vanzare sau in general orice “deal” eu iti recomand sa nu eziti sa intri si tu ca sa vinzi sau cumperi. S-ar putea sa descoperi ca exista multe oferte de ne-egalat pe care nu le poti refuza de nici un fel. Daca vei cauta masini de vanzare,  cred ca mi-ai face si mie dar si tie un favor contactandu-ma. Promit sa iti fac un Super Deal.

Comentarii