7 pensule de make-up obligatorii in trusa zilnica

De cate ori ai vazut machiajele acelea superbe in reviste sau din sedinte foto cu vedete sau modele profesioniste? Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa poti si tu sa porti macar la ocazii speciale un astfel de make-up? Ei bine, parte a secretului consta intr-adevar in talent si pricepere, dar restul sta in produsele cu care lucrezi: pensule de machiaj profesionale si cosmetice profesionale, ambele la fel de importante. Daca in ceea ce priveste produsele profesionale de makeup piata este plina de branduri dintre cele mai cunoscute dar si de tutoriale care va pot ajuta sa alegeti produsele ideale, nu la fel de simplu stau lucrurile si in cazul alegerii unor pensule de machiaj.

Pensulele pentru makeup sunt multe, de calitati diferite si de la producatori diferiti si nu este atat de usor pentru cei care nu se invart in domeniu sa stie care este alegerea cea mai buna. Este esential intotdeauna sa alegeti pensule machiaj din par natural. Veti gasi astfel de pensule de machiaj pe site-uri cu cosmetice online profesionale, asa cum este si Amalia.ro, unde oferta cuprinde o gama foarte variata de pensule si produse pentru makeup, precum si alte tipuri de cosmetice profesionale. Iata care ar fi cateva pensule machiaj pe care orice femeie ar treui sa le aiba in propria trusa de makeup: Pensula pentru fardul de ochi este plata, rigida si se foloseste pentru aplicarea fardului pe pleoapa superioara. De asemenea, varful ei poate fi folosit pentru a aplica culoare si la baza genelor inferioare, sau pentru a crea linii definite in pliul pleoapei.

Pensula pentru smokey eyes – ideala pentru acest tip e machiaj sau pentru estomparea nuantelor in pliul pleoapei. Perii acestei pensule sunt rigizi pentru a face cat mai usoara intinderea fardului. Pensula creion este perfecta pentru linii de precizie pe pleoapa, in pliul acesteia sau de-a lungul liniei genelor. Mai poate fi folosita pentru eye-liner sau pentru a obtine umbre mai inchise pentru un look dramatic. Pensula cu peri moi – face posibila indulcirea nuantelor tari sub zona sprancenei. Poate fi folosita si pentru aplicarea corectorului sub ochi. Pensula de sprancene cu doua capete - are la un capat o perie pentru pieptanat sprancenele iar la celalalt capat o pensula unghiulara, ideala pentru aplicarea fardului de sprancene. Pensula pentru aplicarea tapotata a fondului de ten – perfecta pentru acoperirea completa.

Capatul mare plat este facut in mod special pentru aplicarea uniforma a fondului de ten. Pensula pentru highliter de obraz – este optionala dar extrem de potrivita pentru aplicarea highlighter-ului pe pometi. Are un efect desavarsit si in pus poate fi folosita si pentru aplicarea de blush-uri cremoase.

Comentarii