Lenjerii de pat pentru dormitorul copilului

Camera copilului este spatiul din casa in care acesta are laolalta zona de joaca, zona de studiu dar si zona de odihna, unde isi incarca bateriile pentru fiecare noua zi. Daca pentru decorarea camerei stim deja ca cele mai atractive culori pentru cei mici sunt nuantele vii, de galben, verde sau roz si bleu daca ne dorim o culoare specifica sexului copilului, mobilierul si textilele din camera sunt si ele un teren propice pentru a gasi solutii cat mai speciale.

Incercati sa decorati camera celui mic cu perdele translucide si fluide, care sa lase lumina naturala sa patrunda in camera, dar optati pentru nuante pastel, asortate culorilor zugravelii si mobilierului. Pentru zilele foarte calde si insorite, sau mai ales daca aveti un copil care mai doarme inca la pranz, este recomandabil sa incercati si jaluzele in culori inchise si cat mai calitative, care sa ii protejeze somnul de dupa amiaza. Pentru zona de somn, le veti face copiilor o surpriza inedita daca veti opta pentru lenjerii cu personaje preferate din desene animate sau de film. Foarte de efect este seria de lenjerii de pat 3D fabricate in Romania la Pucioasa. Acest tip de lenjerii include si lenjerii pentru paturi de copil, pentru paturi de o persoan, dar si lenjerii pentru paturi duble, cu imprimeuri diferite, de la cele destinate celor mici, pana la lenjerii de sezon (Craciun sau Paste) si lenjerii cu modele destinate celor mari – flori, imagini din metropole sau personalitati celebre.

Daca aveti o singura camera pentru doi copii, baiat si fata, puteti opta pentru lenjerii diferite, cu teme speciale si personaje preferate pentru fiecare copil. Insa, daca tineti la un design unitar al camerei copiilor si nu vreti sa supraincarcati cu desene prea multe si excesiv de variate, puteti opta pentru lenjerii identice cu personaje care sa fie atractive pentru ambii copii.

Comentarii