Vrei sa ai un motor care functioneaza perfect? Alege castrol edge 5w30 long life

Masina functioneaza bine daca si piesele si elementele care o ajuta sa se deplaseze sunt de calitate, rezistente si produse de firme specializate in astfel de componente. Printre cele mai importante lucruri pentru un automobil perfect functional se numara uleiul. Uleiul de masina e esential mai ales atunci cand ne aflam la bordul unui bolid cu motor puternic. In mare, uleiul nu face altceva decat sa reduca contactul metal-metal si sa permita un rulaj mai usor si mai sigur.

Spre deosebire de alte piese si accesorii, uleiul trebuie sa fie de cea mai buna calitate pentru a se evita accidentele, sofatul dificil si raspunsul intarziat al masinii la input-urile soferului. Pentru cele mai bune performante la volan recomandam uleiul castrol edge 5w30 long life, dezvoltat in parteneriat cu producatorul de masini Volkswagen Group, special creat pentru motoare de ultima generatie. La baza compozitiei complexe a uleiului se afla formula sintetica in totalitate cu Fluid Strenght Tehnology, care se adaptea foarte usor la orice motor, reducand contactul metal-metal in functie de viteze si de stilurile de condus. De aici si frecarea si maximizarea performantelor motorului. Toate testele de ulei facute de producatori au dovedit ca tipul de ulei castrol edge 5w30 long life protejeaza toate componentele motorului si filtrele de particule, prelungind viata acestuia si asigurand calitatea rulajului pe orice drum. Uleiul despre care v-am vorbit este excelent pentru toate motoarele de ultima generatie, TDI, FSI, dar si pentru cele turbocharged sau pentru generatiile anterioare de motoare.

Il gasesti la pretul cel mai bun la stoauto, site-ul cu o oferta bogata de piese auto si accesorii. Uleiul poate fi comandat fie telefonic, fie prin intermediul site-ului, puteti afla alte informatii care nu exista pe site de la consilierii stoauto. In functie de perioada in care veti cumpara produsul puteti beneficia si de reduceri substantiale si de alte facilitati pe care le puteti afla doar de pe stoauto.

Comentarii