Uleiul miraculos - ulei de cocos

De cand ma stiu am fost atrasa de cocos. Totul a pornit de la nucile de cocos. Acum s-a extins la nivelul produselor cosmetice si al produselor de intretinere a sanatatii pielii, parului. Am o adevarata pasiune pentru uleiul de cocos. Inca primesc de ziua mea de la prieteni ulei de cocos. Din pacate nu multe persoane stiu sa isi aleaga uleiul de cocos astfel incat sa fie 100% natural. Pentru asta trebuie sa gasesti o sursa sigura si de multe ori esti prinsa intre a alege un produs de la un producator mic dar greu de verificat si unul de la un producator mai mare despre care poate ai auzit ca foloseste practici nu foarte ortodoxe.

Am cumparat de-a lungul timpului ulei de cocos atat rafinat cat si virgin, in functie de aplicarea de care aveam nevoie. Mie imi place asa de mult incat il folosesc si la gatit asa ca cel rafinat, obtinut cu ajutorul presei hidraulice imi place de asemenea. Acum sa nu iti imaginezi ca e la fel ca cel virgin la miros si gust. Nu, el isi pierde mirosul si gustul atunci cand este rafinat. Este doar o alternativa sanatoasa, daca ma intrebi pe mine si a carei gust o prefer. Asadar, am determinat ca imi place orice fel de ulei de cocos.

Nu stiu daca stiai insa cel virgin il folosesc cel mai des la ingrijirea pielii, dar mai ales a parului. Natura mi-a dat un par bogat si un fir gros asa ca de multe ori folosesc placa de par pentru a-l indrepta si atunci cand o fac aplic ulei de cocos in forma unei masti pentru a-i pastra flexibilitatea si a-l hidrata, de fiecare data dupa ce imi indrept parul de prea multe ori. Da, imi place uleiul de cocos foarte mult. Unora le place ciocolata, insa eu as refuza cu placere ciocolata toata viata pentru un stoc inepuizabil de cocos si mai ales ulei de cocos. Pentru mine, este uleiul miraculos.

Comentarii