Marirea pensiului intre self esteem si necesitate

Multi barbati sunt interesati de performanta sexuala proprie si o pun de multe ori pe seama dimensiunilor organului genital masculin considerand, in mod eronat de multe ori, ca nu pot oferi placere decat la dimensiuni de filme XXX. Stiam ca in tarile occidentale se fac foarte multe asemenea interventii chirurgicale, la fel cum stiam si ca barbatii au un complex urias la acest capitol, dar nu stiam ca se poate face si in Romania operatia pentru marirea penisului. Ei bine, da, romanii pot avea acces la aceasta modificare atat de dorita, cu ajutorul interventiilor despre care veti putea citi la http://www.clinicazetta.ro/ro/chirurgia-zonei-genitale-3/masculina.html.

Faloplastia, caci asa este numita in limbaj medical operatia de marire de penis implica implantarea de tesut suplimentar pentru marirea penisului si chiar implantarea unui nou falus functional, pentru cazuri foarte grave: fie pacienti care au suferit traumatisme, fie pacienti care s-au nascut cu malformatii congenitale. De asemenea, se mai foloseste faloplastia (operatia de marire de penis) pentru indreptarea unui penis curbat sau pentru un micropenis. Pentru cei care aleg marirea penisului din motive estetice si de self-esteem aceasta interventie este una care cu siguranta va duce la o stare de confort psihic si la o mai mare doza de incredere in propria persoana, mai ales daca ea se va si traduce intr-o viata sexuala imbunatatita. Pentru cei care apeleaza de necesitate la aceasta interventie, faloplastia aduce in primul rand modificari de natura functionala, rezultatele sunt permanente, si de asemenea semnele cauzate de operatie nu vor fi vizibile. Riscurile unei operatii de marire de penis, oricare ar fi motivele acestei interventii sunt eventuale probleme legate de urinare sau modificari senzoriale uneori. Apoi, perioada de recuperare este una destul de lunga, respectiv sase luni, o perioada care inseamna restrictii foarte serioase printre care cel putin 6 saptamani va fi vorba de interdictia de a face orice fel de efort.

Toate aceste aspecte, legate de riscuri si implicatii, vor fi discutate cu medicul inainte de operatie. Tot acesta va fi cel care dupa o analiza amanuntita a dorintelor, a starii pacientului, a analizelor clinice, si dupa o consultatie detaliata, va decide daca interventia este oportuna sau nu, ce tip de interventie este cea mai potrivita in functie de fiecare pacient, pentru ca nu este vorba despre o singura procedura standard. Iata de ce este esential ca intotdeauna sa va alegeti clinica si medicul care va inspira cea mai mare incredere, pentru care aveti recomandari si pentru care anii de experienta sunt o recomandare de exceptie, asa cum este cazul la Clinica Zetta.

Comentarii