Iustin Paraschiv – dezvoltare si design web la standarde de top

Am tot citit in ultima vreme cum jobul de programator si cel de web designer sunt moarte si cum oricine poate fi web designer. Ei bine... realitatea demonstreaza ca nu oricine care stie sa foloseasca un browser de internet, sau stie sa dea o cautare pe Google poate construi un site de la zero. Fara pregatire, si in lipsa informarii sau a sfaturilor de la specialisti, asa cum este Iustin Paraschiv, practic nimeni nu poate fi web designer. Nu este un talent, nu este o arta, sunt limbaje speciale care se invata si sunt algoritmi speciali de care trebuie sa tinem cont. Iar daca aceste informatii nu ne suntem disponibile prin natura formarii si educatiei, avem la dispozitie carti, bloguri si sfaturi din partea profesionistilor. Desi ne-am obisnuit ca multe dintre acestea sa fie foarte generale si nu usor de aplicat in practica, nu asa stau lucrurile si pe blogul lui Iustin Paraschiv.

Cine este Iustin Paraschiv?

Iustin Paraschiv este unul dintre programatorii si web designerii cu numele cele mai sonore in online, iar sfaturile si tutorialele pe care el le pune la dispozitia celor interesati de blogul sau contin informatii dintre cele mai importante pe segmentul programare web si web design. Iustin Paraschiv are educatie de informatician, cu competente in limbaje de programare si programare digitala, dar si o experienta impresionanta in domeniu, ceea ce il recomanda ca formator in acest sens. Si pentru ca din 2003 si pana in prezent Iustin Paraschiv este membru de onoare al Asociatiei pentru bune practici pe internet putem doar sa avem incredere ca sfaturile lui despre online sunt dintre cele mai avizate.  

Tutoriale si recomandari avizate de la Iustin Paraschiv

Pe Iustin Paraschiv Blog de programator veti regasi intotdeauna articole interesante si foarte bine scrise, cu notiuni de baza despre limbaje de programare, precum Java si HTML, limbaje esentiale pentru programare si pentru marcare si creare de documente in format adecvat pentru publicarea in www. Si pentru ca programarea si web designul sunt un sector in continua schimbare, in care apar mereu noutati, astfel incat un site trebuie updatat si trebuie sa tina pasul cu evolutia tehnologiei, este un lucru extraordinar ca un blog precum cel al lui Iustin Paraschiv isi propune sa informeze si despre noutatile in domeniu. Cel mai interesant este ca blogul de programator al lui Iustin Paraschiv raspunde intrebarilor legate de programare si web design ale celor interesati de acest domeniu si care isi doresc sa invete despre programare si web design. Iustin Paraschiv este disponibil online pe Facebook si Twittersi va rasoune problemelor si intrebarilor adresate luiprinintermediul artcooelelor interesante publicate pe blog.

Comentarii