Sfaturi utile pentru alegerea unor cutii postale bloc de calitate

Spre deosebire de alte produse, cutiile postale sunt mult mai greu de ales avand in vedere ca de calitatea lor depinde siguranta corespondentei locatarilor dintr-un bloc intreg. Atunci cand va hotarati sa cumparati cutii postale bloc ar fi bine sa tineti cont de cateva sfaturi simple in privinta achizitionarii lor. In prima faza, trebuie sa verificati firma de la care vreti sa luati cutiile, sa vedeti cat de serioasa este, sa intrebati alti clienti care au mai cumparat de la ea cat de bune si durabile sunt cutiile postale.

Urmatorul pas ar fi sa va deplasati la sediul firmei si sa vedeti toate modelel de cutii postale bloc disponibile, sa verificati cat de bune sunt bucuturile si ce dimensiuni au. Inainte de a merge la firma trebuie sa luati masurile spatiului unde vor fi amplasate cutiile postale, sa va ganditi daca veti integra in modul si un avizier sau o cutie ziare si daca puteti lua cutii mai voluminoase. Dupa ce ati ales si culoare si tipul de butuc va trebui sa discutati cu toti proprietarii si sa va puneti de acord asupra culorii, care se poate schimba la nevoie. Toate cutiile sunt vopsite in camp electrostatic, asa ca vor rezista in timp, la nevoie se pot inlocui sistemele de inchidere, se ofera si garantie minim 12 luni, se pot remedia orice probleme sau inlocui diverse piese ale modulelor de cutii postale. Ca sa nu pierdeti timp prea mult in cautarea cutiilor postale perfecte e bine sa va orientati catre online, acolo unde puteti sa vizualizati si sa comparati in paralel mai multe oferte, puteti vedea in detaliu fiecare cutie postala, cu schita si puteti mari fiecare imagine a cutiilor a observa exact cum arata si interiorul.

Fiecare site pune la dispozitie documentatie completa pentru fiecare model vandut, se acorda discounturi in functie de comanda facuta, livrarea este gratuita, la fel si toate reparatiile solicitate in timpul garantiei. La final, dupa ce toate cutiile postale sunt gata se vor monta de firma aleasa in locul indicat, vor fi probate si locatarii vor primi cheile.

Comentarii