G-Shock – un ceas cu istorie si popularitate

Femei, barbati, adulti sau adolescenti... toata lumea a auzit de G-Shock. Nu exista un model de ceasuri in intreaga industrie a ceasornicariei, care sa fie mai popular decat G-Shock de la Casio, si este un model care - in ciuda faptului ca nu este foarte versatil - este extrem de iubit atat de catre barbati cat si de catre femei, si este de asemenea un model de ceas care a stiut sa isi pastreze popularitatea si sa se reinventeze permanent.

Principala calitate a celebrelor ceasuri casio G-Shock este rezistenta la socuri, ceea ce inseamna lovituri sau vibratii putermice, ceea ce face ca G-Shock-ul sa fie o optiune extrem de rezistenta in timp dar si ideala pentru persoane cu meserii active si foarte expuse. Initial acest model de ceas a fost destinat sportivilor, iubitorilor de iesiri si actiune in natura, adrenalina, dar si celor din armata. De aceea, toate modelele de ceas G-Shock sunt prevazute cu cronometru si numaratoare inversa, si sunt rezistente atat la apa cat si la lumina, ceea ce le face sa fie perfecte pentru iubitorii de aventura outdoor. Sunt iconice deja imaginile cu barbati atletici catarandu-se pe versanti cu un ceas G-Shock la mana, sau imaginile cu saritori cu bunjee-jumping, parasuta sau parapanta, neaparat echipati cu un astfel de ceas. Armata americana de asemenea si-a echipat multi ani si inca o mai face, trupele cu ceasuri G-Shock pentru ca se crede ca sunt testate pentru lupta si ca pot face fata unor situatii extreme. In plus, toate functiile inteligente pe care le detine un G-Shock il face optiunea perfecta pentru operatiuni militare.

Insa trupele militare sau sportivii si iubitorii de aventura nu au fost singurii care de-a lungul timpului au adorat modelele G-Shock. Adolescentii au fost una dintre categoriile privilegiate odata cu aparitia modelului Baby G, in culori cat mai atractive, demne de adevarate colectii. Anul 1991, cel al lansarii Baby G, a fost anul ce a marcat o reorientare a brandului G-Shock, catre un mai mare accent pe design dar si catre o categorie mai tanara de public.

Comentarii