Tratament pentru riduri in cabinetele de dermatologie

Toate femeile stiu astazi ca au la indemana zeci de variante de creme de zi si de noapte pentru riduri, serumuri si tratamente care promit efecte miraculoase peste noapte, toate pentru inlaturarea ridurilor. Insa la fel de cunoscut este si ca multe dintre aceste creme nu au efectul atat de mult asteptat. Cel care cu adevarat poate face minuni atunci cand vine vorba despre riduri si despre indepartarea sau macar ameliorarea lor este medicul dermatolog.

Procedurile din cabinetul de dermatologie pot face in numai cateva ore sau chiar minute o pacienta sa arate cu zece ani mai tanara, cu o piele mai ferma si mai luminoasa si cu o stare de spirit infinit mai buna decat cea cu care a intrat. Pete de la soare, cearcane, pungi, vene sparte, riduri... nimic nu mai pare o problema de neinvins, cu ajutorul medicului dermatolog. Care sunt asii pe care acesta ii are in maneca pentru a ne face sa scapam de riduri si sa intinerim instant? Tratamentele cosmetice pe de o parte si injectiile cu acid hialuronic pe de alta parte, insa si peelingurile chimice, care si ele actioneaza asupra ridurilor. Injectiile cu acid hialuronic diminueaza ridurile si liniile inestetice de pe fata, atat ridurile de expresie cat si cele datorate pierderii elasticitatii fetei din cauza varstei. Aceste injectii au un efect instant de lifting, si fac sa dispara atat ridurile fine cat si cele profunde la nivelul ochilor si nasului, dar si de la nivelul gurii. Tratamentul ridurilor se poate face si cu substante relaxante ale musculaturii, care au nu numai scop de tratament ci si de prevenire.

Peelingul chimic este de fapt o exfoliere a pielii moarte, cu ajutorul unor substante anume destinate acestui procedeu. Peelingurile chimice pot fi superficiale, medii sau de profunzime, fiecare avand rezultatele scontate pentru diverse tipuri de riduri. Peelingurile chimice sporesc productia de colagen care reda elasticitate pielii si in acelasi timp inlatura ridurile fine de la nivelul fetei.

Comentarii