Fotolii de masaj Tokuyo – cromoterapie cu LED-uri si incalzire prin infrarosii

Fotoliul de masaj Tokuyo TC-688 3D Zero Gravity cu incalzire este cea mai buna alegere pentru cei care nu pot dormi si isi doresc imbunatatirea calitatii somnului. Acest fotoliu beneficiaza de nu mai putin de trei pozitii diferite de masaj Zero Gravity. Functia Zero Gravity este o functie dezvoltata in urma unor testari indelungate pentru a gasi pozitia ideala a corpului pentru masaj. Odata activata aceasta functie, fotoliul de masaj se inclina la un unghi de 118 grade, ceea ce anuleaza forta gravitationala ce pune presiune asupra corpului, creand o stare asemanatoare celei de imponderabilitate. Functia Zero Gravity a Tokuyo TC-688 ofera doua moduri de functionare: cel de masaj intens, pentru redarea energiei si cel de masaj sensibil, usor, destinat relaxarii totale a corpului.

Rezultat al studiilor de durata si experientei acumulate de 14 ani a firmei producatoare Tokuyo Biotech International, acest fotoliu beneficiaza de o tehnologie aparte ce ofera o sina curbata in forma de „L” si o raza a masajului extinsa, de 110 cm. Efectele acestor imbunatatiri sunt de a ajuta la eliberarea tensiunii musculare si la a pastra intacta si relaxata forma coloanei vertebrale.

Imbunatatirile tehnologice ale Tokuyo vin si in zona materialelor folosite pentru pernele de aer atasate la acest fotoliu de masaj. Astfel, este utilizat un material rezistent de tip spandex iar partea inferioara a dispozitivului de masaj pentru brate este captusita cu cauciuc. Aceste airbag-uri au scopul de a comprima la intervale regulate antebratele si mainile, producand un masaj relaxant si linistitor.

Acest fotoliu este recomandat si celor care prefera masajul si ingrijirea picioarelor deoarece Tokuyo TC-688 ofera inclusiv un modul de „razuire” a talpilor, pe langa cele de masaj pneumatic al gambelor si talpilor.

Alte tipuri de masaj oferite de acest fotoliu de masaj sunt: masajul pneumatic al zonei mainilor, masaj pneumatic in zona umerilor, masajul gatului, masaj prin frictiune, ce imita masajul profesionist facut prin apasarea degetelor mari, masaj prin tapotament, masaj fix sau zonal.

Fotoliul Tokuyo TC-711 Zero Gravity cu incalzire este dotat cu un senzor optic, capabil de a identifica punctele de presiune Shiatsu si a genera un masaj Full-body – pentru tot corpul. Tehnologia de scanare corporala computerizata permite rolelor 3D sa cartografieze fiecare cm al corpului uman, cu mare precizie, oferind astfel o experienta de masaj personalizata, fiind adaptata constitutiei fiecaruia.

Acest fotoliu are ca functie si cromoterapia cu LED-uri. Fotoliul este dotat cu lumina rece, situata in spatele unui plexiglas metalic, vizibila doar pe intuneric si atunci cand este activata functia de cromoterapie si avand ca efect proiectarea unei lumini albastre pe pereti, deoarece albastrul este o culoare care induce o atmosfera relaxanta.

Dotat cu cea mai noua tehnologie Tokuyo: role de masaj tridimensionale, concepute pentru a oferi o flexibilitate iesita din comun a masajului si o arie de acoperire marita. Tehnologia 3D permite utilizatorului sa controleze tipul de masaj oferit de aceste role: de suprafata, pentru relaxare sau de profunzime, pentru un masaj complet si revigorant.

Tokuyo TC-711 ofera 10 programe de masaj prestabilite, 36 de airbag-uri din spandex pentru masajul oferit de presiunea pernelor de aer asupra bratelor si antebratelor, terapie prin caldura in zona lombara si conexiune cu Smartphone-ul dumneavoastra. Intr-adevar, pentru o experienta de masaj completa, acest fotoliu de masaj este dotat cu o conexiune smartphone incorporata si difuzoare de calitate, amplasate la nivelul urechilor, pentru ca dumneavoastra sa puteti asculta playlist-ul preferat, importat direct de pe mobil.

Ceea ce diferentiaza Tokuyo TC-710 Oxygen Zero Gravity cu incalzire de celelalte fotolii de masaj este chiar functia de oxigen incorporata. Acest fotoliu de masaj este dotat cu un generator de oxigen care vine in completarea functiilor de masaj existente. Functia generatorului este de a oxigena partea superioara a corpului, in scopul de imbunatati circulatia sanguina si a relaxa utilizatorul.

Ca si celelalte modele, Tokuyo TC-710 ofera toate avantajele acestei game: functia de Zero Gravity, functia de incalzire a spatelui, conexiune smartphone, telecomanda LCD, iluminare LED si masaj cu perne de aer. In plus, cele 10 programe de masaj prestabilite ofera functiile urmatoare: masaj energic, masaj profund, masaj de relaxare, masaj de confort, masaj de intindere, masaj de detensionare, masaj complet cu perne de aer, masaj cu sincronizare a muzicii si functie de masaj demo.

Comentarii