Vrei sa ai mereu paine calda pe masa facuta de tine?

Cand mergem la bunici unul dintre delicioasele bucate pe care acestia ni le aseaza in fata cu atata bucurie e painea de casa. Cu un gust deosebit si fara nici un fel de aditiv, painea facuta la tara, la cuptor sau la vatra intrece painea de la supermarket atat la gust, cat si la consistenta. Dar pentru ca nu avem cum sa ne ducem mereu la tara si nici nu putem sa-i punem mereu pe batrani la munca, producatorii au venit cu o solutie numai buna pentru a obtine cea mai buna paine: masina de facut paine. La ora actuala se gasesc atat in offline, cat si in online, de exemplu pe pricezebra, un site cu cele mai noi oferte si review-uri la produsele de top.


Spre deosebire de painea facuta in fabrici, plina de conservanti si E-uri, pana facuta la o masina speciala, chiar acasa, cu faina, drojdie si putin ulei poate, painea de casa este mai densa, mai sanatoasa, se poate mentine proaspata natural, dar nu mai mult de trei sau patru zile. Avantajul achizitionarii unei masini de paine din oferta prezentata pe pricezebra tine de posibilitatea pregatirii de pizza sau alte preparate pe baza de coca, chiar covrigi. Aparatele sunt usor de folosit, au setari care scurteaza timpul de lucru, coacerea are loc la temperaturi potrivite pentru o paine frumos rumenita si foarte buna la gust, usor crocanta la suprafata. Masinile de facut paine sunt usoare, au forme diferite dar seamana mult cu un cuptor cu microunde, se pot pune oriunde in bucatarie, se intretin usor, au piese rezistente si sunt foarte precise in orice proces de gatire. Cuva este din inox, nu se lipeste nimic de ea, nu se arde painea sau alte preparate facute la masina, iar geamul transparent securizat permite controlul total asupra coacerii.

Afisajul electronic e simplu de operat, izolarea termica e perfecta, capacul se inchide etans, programele rapide pentru paine, cele pentru paste si pentru baghete ori chifle fiind de nelipsit de pe majoritatea modelelor vandute online. Si capacitatea de coacere impresioneaza, putand sa facem paine de pana la un kilogram, la fel si consumul de energie electrica, destul de mic pentru cate poate face un astfel de aparat.

Comentarii