Ocaziile speciale si copiii

O sarbatoare sau o sarbatorire reprezinta un motiv de bucurie si cateva momente de distractie. La majoritatea sunt prezenti si copii, si-i ador pe cei imbracati frumos. Paste sau Craciun, nunta sau botez, aniversarea cuiva apropiat sau serbare scolara – ocazii minunate cand ne imbracam copiii mai elegant, mai ingrijit, atenti la asortarea armonioasa a hainutelor cu incaltamintea pentru copii.

Si am convingerea ca, cu cat parintii sunt mai pretentiosi si mai sofisticati in alegerea vestimentatiei personale, cu atat si copiii lor vor fi imbracati mai sic. Un aspect pozitiv in educarea lor, pentru ca asa cum invata sa se imbrace si sa se asorteze de mici, tot asa vor reusi la maturitate sa aiba un aspect vestimentar ingrijit.

Am vazut si exceptii nefericite. Mare sarbatoare-mare, parintii gatiti „la doua ace”, iar copiii lor cu hainutele ca pe maidan. Da, blugii sunt practici si minunati, dar nu, nu sunt potriviti la o nunta! Da, tricoul cu Micky Mouse este haios, dar nu, nu e potrivit la Revelion. Si adidasii aia in multe culori sunt cool, dar lasati-i acasa la o serbare. Magazinele pentru copii abunda de articole potrivite pentru astfel de ocazii, trebuie doar sa decizi din timp ce va purta copilul tau la urmatoarea ocazie speciala. Pentru ca, pe langa un pantalon sau rochie, camasa si pantofi, puteti alege accesorii ce dau farmec oricarei tinute: un papion, bretele, cravata, fundite sau cordoane.

De ce ar trebui alese din timp? Deoarece, chiar daca masurile sunt explicit afisate, nu vrei sa risti ca o tinuta speciala sa-i vina stramb si ai posibilitatea sa schimbi hainutele sau incaltamintea nepotrivite in termen de o luna.

Ocaziile speciale nu-s in fiecare zi (ca de-astea-s speciale!) si-atunci de ce sa nu le onoram imbracandu-ne copiii cu hainute si incaltaminte elegante, frumoase, cu stil? Magazinul Pantofiorul Fermecat poate fi vizitat facand: click aici.

Comentarii