Cum poti eficientiza depozitarea alimentelor congelate cu modele noi de combine frigorifice?

Noile tehnologii au adus o multime de beneficii si in categoria de produse cea mai cautata din orice magazin online: electrocasnice. Peste tot observam deja tot mai multe modele de aparate frigorifice cu functii suplimentare despre care nici nu se vorbea acum cativa ani, depozitarea e mai simpla, mai eficienta si mult mai sigura decat inainte. La combinele frigorifice, de exemplu, avem deja 2 compresoare chiar si la tipurile mai ieftine, avem sisteme de racire cu randament crescut tip no frost, gheata a fost inlocuita de compusi speciali, iar agentul de racire a devenit din ce in ce mai bun si mai usor de utilizat.

Modelele noi de combine permit depozitarea unui volum mai mare de alimente, aranjarea si sortarea lor este mai simpla, curatarea nu mai e necesara, unele au si autocuratare, autodezghetare, se pot igieniza de la sine prin metode revolutionare cu diverse particule bazate pe minerale si substante aseptice. Un alt avantaj al noilor combine este dat si de marimea lor mult mai mica, stilul compact neafectand spatiul alocat depozitarii. Inchiderea lor este mai buna decat a congelatoarelor, nu exista pierderi de agent de racire, controlul temperaturii e de cele mai multe ori digitalizat complet, se pot ajusta temperaturi intermediare in diverse compartimente, sertare.

In afara de aceste aspecte, mai vorbim si de un consum redus de energie, posibilitatea functionarii fara curent chiar si 48 de ore daca exista o intrerupere a energiei electrice, un nivel al zgomotului emis mic si un aspect estetic placut, usor de integrat in orice decor. Tehnologia nu a facuta decat sa duca la un alt nivel congelarea si modul in care sunt gestionate sarcinile pe care le are de indeplinit o combina, urmand ca pe viitor, functiile si caracteristicile tehnice sa fie din ce in ce mai complexe si mai simplu de utilizat.

Comentarii