Despre botox si alte buze mari

Stim cu totii ca e foarte la moda sa ne punem botox, mai ales din moment ce si barbatii au inceput cu trendul asta. In caz ca n-ati auzit, o simpla cautare pe Google va va lumina mintile si cel mai probabil va va deculturaliza intr-o oarecare masura. Sper ca toata lumea intelege ca unii au ajuns sa faca acest lucru pentru ca pur si simplu este la moda sau ca sa intre si ei in rand cu “lumea buna”. Dar exista si o alta categorie de femei.

Exista femeile care fac asta pentru ca vor sa se simta mai bine in pielea lor. Si daca inainte dispretuiam acest gen de gandire, acum, cand inteleg mai multe lucruri, le inteleg si pe acestea. Nu pe cele care exagereaza, totusi, ci doar pe cele care dau un plus de volum propriilor buze. Totusi, si aici lucrurile variaza. Am vazut numeroase doamne si domnisoare pe care botoxul nu le avantajeaza absolut deloc pentru ca forma naturala a buzelor pur si simplu nu le permite sa faca o astfel de schimbare. Dar mai exista si acele tipe care, cu putin botox sau acid hialuronic dupa preferinte, arata total schimbate..arata de milioane.

Nu toata lumea are norocul Angelinei Jolie, insa se pot face imbunatatiri atata vreme cat stim si cum si unde sa le facem. Prin urmre, tipele cu botox nu sunt false sau ingamfate sau niste arogante pline de bani. Si, in fond, multe dintre cele care critica probabil ar schimba lucruri la ele in privinta parului, buzelor, sanilor sau alte aspecte daca ar fi bogate.

Comentarii