Camasile pentru barbati, o alegere perfecta pentru orice evenimente

Barbatii nu prea au asa de multe variante atunci cand trebuie sa se imbrace elegant si sa participe la diverse evenimente. Pentru cei care urasc sa stea si sa se probeze cu toata garderoba pentru a gasi articolele vestimentare potrivite, camasa este solutia ideala pentru a iesi din dilema alegerii unei anume combinatii. Din denim, materiale mai groase, din bumbac, cu maneca scurta sau lunga, camasile sunt articole vestimentare care merg de minune la orice tinuta si se pot asocia foarte bine si cu un blue jeans si cu un pantalon din stofa.

Din categoria de camasi barbati care se potrivesc la o petrecere mai deosebita le amintim pe cele tip business, cu o croiala mai aparte, cu un design care atrage privirile doamnelor si nasturi care se potrivesc de minune cu restul elementelor decorative de pe tesatura. Aceste camasi pentru barbati se pot purta si la o intalnire business, dar si pe strada, sunt din bumbac 100%, sunt rezistente la spalare, nu se sifoneaza rapid si rezista in timp. Cele tip smart casual merg in mare parte la o tinuta casual, pe care o purtati mai ales la iesirile cu prietena sau la o intalnire de afaceri, unde nu e obligatoriu costumul. Camasile casual sunt doar pentru iesit in aer liber, la plimbari prin parc, si nu merg la evenimente business sau unde eticheta conteaza. Ideale pentru vara, modele de camasi barbati cu maneca scurta contin in mare parte bumbac, pot avea diverse imprimeuri, designul difera, insa confortul pe care-l puteti simti cand le purtati nu se compara cu acela simtit atunci cand purtati o camasa cu maneca lunga si dintr-un material „mai plinut”.

Indiferent de model si de design, camasile barbatesti sunt mereu la moda, pot sa fie purtate foarte usor chiar si in anotimpurile mai racoroase, cum e toamna, cand vremea putin mai calda alterneaza cu cea mai rece, se pot purta chiar si pe sub un pulover.

Comentarii