Prima editie a Festivalului Baro Foro va avea loc pe 29 august 2015, la Bucuresti

Festivalul Baro Foro va avea loc sambata, 29 august 2015, la Arenele Romane din Bucuresti. Evenimentul este un festival intercultural aflat la prima sa editie. Printre invitati se numara cunoscutul artist Goran Bregovic, alaturi de nume consacrate ca Mahala Rai Banda si Gipsy Casual.

Goran Bregovic – principalul invitat la Baro Foro 

Goran Bregovic ramane unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti balcanici, avand in spate o cariera de peste 45 de ani, in care a cucerit intreg mapamondul. De-a lungul activitatii sale, acesta a colaborat cu artisti renumiti, ca Iggy Pop, Eugene Hutz sau Cesaria Evora si a lansat nenumarate hit-uri. In cadrul festivalului Baro Foro, Goran Bregovic, alaturi de orchestra sa Wedding and Funeral Band, va prezenta piese de pe cel mai recent album al sau, "Champagne for Gypsies".

Mahala Rai Banda si Gipsy Casual la festivalul Baro Foro

Mahala Rai Banda este o trupa din Bucuresti, formata de violonistul si compozitorul Aurel Ionita, care are legaturi cu mai multi membri ai Taraf de Haidouks. Muzica trupei reprezinta o combinatie spectaculoasa de muzica traditionala si Balkan Beats. Piesele Mahala Rai Banda au aparut pe compilatii internationale precum  Bucovina Club (Germania), Balkan Bangers and Gypsy Beats (Marea Britanie), Balearic Bisquits (Danemarca), Balkanology (Africa de Sud), Rough Guide to Eastern Europe (Marea Britanie), Rromanu Suno (Serbia) , Balkan Beats (Germania),  Barrio Latino (Franta), Bar Gypsy (USA).

Gipsy Casual este o trupa formata la sfarsitul anului 2010 de muzica ce are la baza acorduri specifice stilului gipsy-balcanic, combinate cu tonurile electronice si beat-urile electrizante de club, pastrand  traditionalul ritm tiganesc. Gipsy Casual este compusa din Gya (solist vocal), Gadjo Dilo (solist vocal) Mihaita Manu (clarinet), Nikolas (percutie) si George (acordeon).

Cat costa biletele la festivalul Baro Foro?

Biletele la festivalul Baro Foro se pot gasi online pe www.iabilet.ro sau la Magazinul Muzica, Uman, Senia si agentiile Perfect Tour din toata tara, la pretul de 140 de lei categoria A, 80 de lei Categoria B si si 50 de lei categoria C pentru primele 300 de bilete.  Dupa epuizarea acestora, preturile devin: 160 de lei Categoria A, 100 de lei categoria B si 60 de lei categoria C. In ziua concertului biletele vor costa: 180 de lei Categoria A, 120 de lei categoria B si 70 de lei categoria C.

Comentarii