Ce inseamna pentru un copil niste plusuri

Cu totii am fost mici si stim cat de mult ne doream jucariile cele mai populare, pe care le avea toata lumea. De cand au aparut la TV diverse emisiuni pentru copii si desene animate care mai de care mai interesante si incantatoare, au aparut si personajele lor in variante de plus, pe care, bineinteles, toti fanii de varste mici le doresc.

De cativa ani, Disney a facut furori printre cei mici, chiar si printre cei mari. Inca de la inceputurile lor, desenele Disney alb negru, au creat o conexiune cu orice copil ce le viziona iar ulterior s-au creat si plusuri Disney dupa fiecare caracter important. De exemplu, Mickey Mouse. Este un personaj celebru, care are peste 10 variante in animatie, si mai multe variante in materie de jucarii. Chiar daca exista sub forma de papusi, figurine sau jocuri interactive, cele mai populare sunt plusurile.

Copiii simt mereu nevoia de a se juca, dar in egala masura simt si nevoia de a dormi cu ceva, pentru a nu le fi urat. O jucarie de plus este cea mai buna varianta pentru a multumi ambele dorinte. Cu cat sunt inconjurati de cat mai multe plusuri, cu atat se simt mai in siguranta si mai protejati in somnul lor iar asa se vor obisnui mai usor sa doarma fara parinti, ceea ce repreinta un avantaj mare.

Din totdeauna desenele de la Disney au incantat atat in randul adultilor, cat si al copiilor, pentru ca sunt facute cu ajutorul unor tehnici moderne, iar povestile lor sunt originale si pline de farmec. Inca de la desenele cu Mica Sirena si pana la desenele facute special pentru copii de la Disney Play House au aparut pe piata tot felul de jucarii care sa includa personajele acestora. De exemplu, dupa Alba ca Zapada s-au facut atat papusi, cat si plusuri si casa piticilor pe care orice fata si-ar fi dorit-o cand aceasta a aparut.

Plusurile reprezinta pentru copii mai mult decat o jucarie. Ei isi implica sentimente in acestea, le iau cu ei pretutindeni si se ataseaza emotional de ele, astfel incat peste ani este dificil sa le dea la o parte. Plusurile au fost o parte importanta din viata fiecarui om care le-a detinut, de aceea exista si azi multi adulti care inca le pastreaza pentru ca au capatat o valoare sentomentala.

Toata copilaria unui copil se invarte in jurul lucrurilor pe care le invata si al jucariilor. Daca acesta poate invata si lucruri noi cu ajutorul lor, nu exista niciun motiv pentru care nu ar putea fi inconjurat de jucariile preferate.

Comentarii