Oasele tale merita tot ce-i mai bun

Zilnic avem nevoie de minerale si vitamine pentru a ne putea desfasura activitatile la capacitate maxima si pentru a ne simti bine indiferent de momentul si locul in care ne aflam. Corpul uman are nevoie de cantitati mici din fiecare tip de minerale ca sa supravietuiasca si sa isi poata mentine sanatatea. Mineralele le putem lua din surse variate, cele mai bune si mai usor de asimilat gasindu-se in fructe, legume si in anumite alimente organice.

Pe de alta parte, mineralele le putem lua si din suplimente alimentare, cele mai multe fiind de origine sintetica. Dezavantajele celor sintetice tin de efectele adverse, imposibilitatea de a controla modul in care pot actiona si alte substante adaugate acestor si lipsa garantiei puritatii substantelor active din acestea si eficientei lor pe termen lung. Un element important pentru sistemul nostru osos si muscular este borul, care mentine sanatatea oaselor si creste masa musculara. Borul contribuie la metabolizarea calciului, a fosforului si a manganului. Bor Organic, 60 capsule este cel mai bun si mai eficient supliment alimentar cu bor oganic pentru adulti si tineri, care are cantitatea zilnica necesara in fiecare dintre cele 60 capsule din cutia cumparata. Borul permite creierului sa functioneze corect, sporeste atentia si concentrarea, ajuta organismul sa gestioneze mai bine modul in care utilizeaza energia din grasimi si din zahar.

Daca nu avem suficient bor in organism vitamina D nu va mai fi nici ea prezenta in cantitatile necesare, de unde si instabilitatea sistemului osos, care depinde de prezenta vitamine D. Bor Organic, 60 capsule previne aparitia osteoporozei postmenopauza, reface musculatura afectata de stresul fizic, micsoreaza tumorile de la prostata si previne eficient cancerul de prostata. Borul e bun si pentru incheieturi dureroase, osteoporoza, osteoartrita, pentru reducerea efectelor negavite ale menopauzei si ale afectiunilor articulare inflamatorii. Densitatea osoasa este recapatata cu Bor Organic, nivelul hormonilor steroizi este crescut, iar radicalii liberi sunt eliminati, tesuturile si celulele fiind protejate mai bine.

Comentarii