Mistere de care nu stiai si care te vor soca

Exista pe lumea asta multe grozavii de care nu stim sau de care stim si refuzam sa le admitem pentru ca sunt grozavii prea mari. Citeam zilele trecute pe net un articol cu astfeld e grozavii si una dintre ele m-a facut sa imi tremure sufletul. Era vorba despre Shanti Deva, copilul cu amintiri din viata anterioara. Astfel ca in 1930, Shanti Deva, o fetita indianca in varsta de patru ani, le-a spus parintilor ca a trait inainte intr-un loc numit Muttra, ca a avut trei copii si ca a murit la nasterea ultimului, dar si ca numele sau anterior era Ludgi.

Pentru ca fata continua sa povesteasca astfel de intamplari, parintii sai au inceput sa faca investigatii. Au descoperit ca, intr-adevar, exista un sat cu acel nume si ca o femeie pe nume Ludgi murise recent acolo. in momentul in care au dus-o pe Shanti acolo, copila a inceput sa vorbeasca dialectul local, ba chiar si-a recunoscut fostul sot si copiii. Apoi a povestit 24 de intamplari amanuntite despre viata sa anterioara, care i-au confirmat spusele. Un alt mister sau cel putin o ciudatenie este Piticul argentinian, spaima localnicilor din Salta. in anul 2008, un pitic ciudat a fost filmat in Argentina. Jose Alvarez a declarat pentru ziarul local El Tribuno ca a surprins creatura in orasul sau natal, General Guemes, din provincia Salta. "Eram la pescuit, dimineata. incepusem sa filmez cu telefonul mobil, in timp ce prietenii mei vorbeau si radeau. Dintr-o data, am auzit un zgomot ciudat, ca si cum cineva ar fi aruncat cu pietre. Apoi am vazut ca iarba se misca. La inceput am crezut ca era un caine, dar cand am vazut piticul ni s-a facut intr-adevar frica".

Mai multi locuitori ai orasului au marturisit ca au vazut piticul, starnind astfel o panica generala. Prin urmare ciudatenii se pot intampla si pot fi vazute cu ochiul liber sau cu telefonul. Trebuie doar sa fim deschisi la minte si sa le acceptam ca atare deoarece sunt mult mai multe ascunse ale mintii omului si ale sufletului sau.

Comentarii