Marturii nunta crosetate sau sub forma de borcane umplute cu miere

Nu vei putea niciodata sa multumesti pe absolut toata lumea care participa la o nunta, insa va trebui sa te straduiesti sa fii cat mai aproape de preferintele invitatilor. Prima forma de „contact” intre tine si invitati, in afara de invitatia de nunta care e oarecum formala, sunt marturiile de nunta. Pentru ca prima impresie conteaza cel mai mult, trebuie sa fii atent sa nu omiti nici un detaliu care ar putea produce un gust amar si ar lasa o impresie proasta asupra intregului eveniment si familiei care-l organizeaza.

Marturiile de nunta nu sunt altceva niste simboluri care iti permit sa le multumesti intr-un mod inedit tuturor celor care au asistat la fericitul eveniment din viata ta. Decat sa oferi marturii banale cu bomboane sau alte bibelouri, mai bine iei in considerarea varianta unor marturii nunta sub forma de sac crosetat de diverse culori. Ele sunt originale, aduc aminte de copilarie si de bunicii nostri care crosetau, pot sa adaposteaza atat bomboane, cat si pietre decorative ori levantica. Ideea de baza este ca toate marturii nunta sa fie originale, sa produca un zambet sincer si sa aminteasca celor prezenti de evenimentul la care iau parte. Saculetii pot sa aiba diferite forme, crosetarea este manuala, culorile pot iarasi sa fie alese de miri, astfel ca personalizarea este completa indiferent de alegerea facuta.

Daca vreti sa oferiti ceva mai practic, puteti sa alegeti niste marturii pentru nunta in forma de borcane umplute cu miere, nuca sau migdale, care se pot personaliza la cerere cu panglici si satin colorat in ton cu tematica cromatica a nuntii si a salii. Sau, pentru si mai multa originalitate, puteti sa dati marturii realizate cu ajutorul tehnicii japoneze origami, ce presupune plierea hartiei si transformarea sa in opera de arta. Pe capacul marturiilor realizate prin origami pot sa existe decoratiuni diverse si o cromatica diferita fata de restul marturiei.

Comentarii