Bijuterii argint ieftine si accesibile tuturor indragostitilor

Nu oricine stie sa aleaga o bijuterie. Trebuie sa stii exact ce gusturi are femeia careia vrei sa-i dai un inel sau un pandativ, trebuie sa stii sigur ce metal pretios apreciaza si cat de mult i-ar placea sa poarte un anumit model. Daca ai deja in minte toate astea poti sa treci la pasul doi in drumul spre alegerea bijuteriei perfecte, in speta la selectarea tipului de bijuterie.

De ce e nevoie sa decizi lucrul asta? Pentru ca exista bijuterii din metal pretios 100% si exista si bijuterii placate cu aur sau argint. In cazul in care cauti bijuterii argint ieftine e putin probabil sa vrei sa cumperi un inel din aur masiv, facut in totalitate din acesta si cu finisaje impresionante. Mai repede cumperi bijuterii argint ieftine placate, care seamana exact cu cele din argint, numai ca sunt mai ieftine si au o calitate putin mai slaba, dar sunt foarte rezistente. Din gama de bijuterii placate argint se pot alege cercei, creole, pandantive, lanturi, bratari, cele mai bune si mai creative modele fiind de gasit pe Belatriz.ro. Placarea cu argint se refera la electro-placare, adica obiectul din cupru sau nichel se scufunda in baie de argint si cu ajutorul curentului electric are loc placarea. Alipiera unei cantitati de argint de bijuterii argint ieftine va depinde de cat de puternic e curentul electric, de aici si diversele preturi pentru tipul de placare si cat de mult argint e aplicat pe baza de metal. Placarea cu argint si argintul de buna calitate aplicat se poate recunoaste imediat prin marca, certificat specific, modul in care se comporta la contactul cu pielea, la umezeala si la trecerea timpului.

Argintul rezista la umezeala, nu incepe sa se cocleasca cum fac metalele proaste si nici nu provoaca anumite alergii. Alta metoda buna de a va feri de falsuri este sa mergeti la un bijutier cu experienta, care va masura gradul de placare si tipul de argint ce se afla pe baza de metal.

Comentarii