Moda timpurilor noastre

Se intampla nu de putine ori sa fim pusi in situatii bizare atunci cand trebuie sa alegem o vestimentatie pentru un anumit eveniment.

Sunt femei care nu au purtat in viata lor tocuri, cel putin pana la o anumita varsta si care cu siguranta s-au nascut in pantaloni si nu concep sa puna o rochie sau o fusta pe ele.

Sunt de asemenea femei care nu stiu ce inseamna imbracamintea sport sau cea office si nu pot face alegeri potrivite atunci cand merg intr-o excursie sau cand merg la un eveniment mai serios.

Pe de alta parte, sunt femei care poarta fuste scurte cu tricou si cu pantofi cu toc cui, insa cel mai bun lucru pe care il putem face este sa ignoram toate aceste aspecte legate de fashion-ul mediocru, si daca dorim intr-adevar sa luam contact cu moda din lumea buna, atunci sa ne documentam cat mai mult si sa ne cultivam bunul gust.

Iar acest lucru nu este absolut deloc greu de realizat, avand in vedere ca internetul ne permite sa ne documentam in absolut orice domeniu. Si in cazul in care ne lasam influentati si de canalele media, atunci am putea sa le alegem doar pe cele de calitate cum ar fi Fashion - TV, un canal care ne ajuta sa ne cultivam moda bunului gust.

Din pacate insa ce vedem pe strada in ziua de azi, ne poate influenta in mod eronat si mai mult poate influenta gandirea adolescentilor. Nu tot ce se consuma este bun, cu siguranta asa cum nici tot ce zboara, nu se mananca si cu atat mai mult, nu se imbraca.

Daca dorim sa fim rafinate, ca si femei, insa in acelasi timp sexy, trebuie sa adoptam tinute potrivite varstei noastre, sa nu ne lovim de situatii ridicole si in acelasi timp sa nu cadem prada privirilor rautacioase. La www.fashion365.ro gasesti cele mai noi informatii din fashion plus ofertele magazinelor tale preferate.

Comentarii