Intrebari frecvente despre gheata carbonica

Ce este gheata carbonica?

Gheata carbonica este dioxidul de carbon inghetat. Gheata carbonica este deosebit de utila in procesul de congelare si la pastrarea alimentelor, datorita temperaturii sale foarte scazute.

Care este modul corect de manipulare a ghetii carbonice?

Gheata carbonica nu trebuie sa intre niciodata in contact direct cu pielea, deoarece poate provoca arsuri grave. De asemenea, gheata carbonica nu trebuie depozitata direct pe suprafetele incaperilor si nici in recipiente de plastic sau din sticla. Manipularea corecta a ghetii carbonice se face cu ajutorul instrumentelor speciale, a clestilor sau a manusilor izoterme.

Cum poate fi folosita gheata carbonica?

Gheata carbonica este folosita cel mai frecvent in industria alimentara si reprezinta o modalitate economica pentru pastrarea si depozitarea alimentelor. In industrie, gheata carbonica este folosita in cadrul proceselor de sablare, pentru curatarea suprafetelor dure din piatra naturala sau metal. Si nu in ultimul rand, gheata carbonica este folosita la petreceri, pentru crearea unor efecte speciale deosebite, cu ajutorul fumului greu.

Poate fi gheata carbonica folosita la bauturi?

Gheata carbonica poate fi folosita la orice tip de bautura, fie ca este vorba de bauturi tari sau bauturi non-alcoolice. Doua granule de gheata carbonica intr-un pahar sunt suficiente pentru a crea un efect de fum spectaculos.

Unde poti cumpara gheata carbonica?

Poti comanda gheata carbonica online, la preturi avantajoase, de pe http://www.carbonica.ro/. Fie ca este vorba de o nunta, un botez sau orice alta petrecere, gheata carbonica va oferi un spectacol plin de mister. Asigura succesul petrecerii tale cu gheata carbonica de la Carbonica.ro!

Comentarii