Indoirea tevilor este o joaca de copil cu noile masini pentru indoit tevi de la emasiniunelte

Cei care lucreaza cu tevi stiu foarte bine cat de dificila poate fi o curbare a unei tevi la un anumit unghi, fara a avea o anumita masinarie automata care sa te ajute. Se pierde timp mult, rezultatele sunt mereu sub asteptari, iar posibilitatea ranirii este mare. Tevile sunt foarte greu de indoit spre deosebire de tabla pentru ca structura lor este mult mai fina decat a tablei. Pot sa apara oricand crapaturi, deformari si tevile se pot rupe foarte usor daca nu se folosesc utilaje speciale pentru indoirea tevilor.

Deformarea tine de schimbarea proprietatilor fizice ale sectiunii transversale, dar si de incretirea peretelui interior al partii curbe, asa ca precizia este de dorit pentru a nu se repeta la infinit operatiunea de indoire. emasiniunelte.ro va pune la dispozitie cele mai diverse masini pentru indoit tevi, ideale atat pentru profesionisti, cat si pentru amatorii care au un atelier propriu. Din oferta actuala puteti comanda masini pentru indoit tevi electrice, cu care se pot indoi fara probleme toate tipurile de tevi, fara a le rupe, asigurand mereu tipul perfect de indoitura necesar celor mai complexe constructii. Pentru lucrarile mai complicate, masina hidraulica pentru indoit tevi de la emasiniunelte.ro este perfecta intrucat permite indoirea tevilor rotunde cu un diametru nu mai mare de 3".

La livrarea masini pentru indoit tevi se vor primi si bacuri de indoire care va vor usura munca si vor permite un randament mai bun al lucrarilor efectuate. Indoirea tevilor prin intermediul acestor masini speciale poate fi facuta fie la rece, daca tevile sunt mai mici, sau la cald, daca avem de prelucrat tevi foarte mari si groase. Foarte utile in aceste operatiuni sunt masinile pentru indoit tevi cu role, indoirea avand loc la trecerea tevii prin role si prin rotirea unui maner atasat masinii. Rezultate bune se obtin si la indoirea tevilor cu masinile pentru indoire cu patina, avantajul sau constand in precizia mai mare de indoire si randamentul mai bun in momentul in care trebuie prelucrate mai multe piese.

Comentarii