Magazinele online au nevoie de optimizare seo profesionista pentru a genera profit

Rostul magazinelor online este sa atraga cat mai multi clienti si sa faciliteze vanzarile rapide ale produselor comercializate. Traficul relevant adus de site si directionarea lui corecta nu fac decat sa va creasca sansele sa vindeti mai rapid si mai mult. Pentru a ajunge sa aveti traficul suficient de mare ca sa aveti si profit de pe urma unui magazin online trebuie sa apelati la optimizare seo profesionista facuta de Core IT Solutions, una dintre cele mai bune firme care ofera servicii complete si complexe de optimizare pentru motoarele de cautare.

Optimizarea seo trebuie sa inceapa inca din momentul conceperii site-ului si crearii unui design seo friendly, asa ca echipa seoo.ro va avea grija ca website-ul dvs. sa aiba URL-uri seo friendly, scurte si cu un singur cuvant cheie principal introdus in structura sa, relevante si usor de retinut. Imaginile vor fi optimizate si ele in procesul de optimizare seo prin intermediul ALT Text, care nu trebuie sa lipseasca si reducerii dimensiunilor imaginilor, includerea de cuvinte cheie in campurile specifice descrierii imaginii respective. Core IT Solutions stie deja cat de important este un webdesign care sa fie „responsitive”, adica sa se vada bine atat pe o tableta sau un telefon mobil, cat si pe un desktop sau netbook. Se va fixa o rezolutie optima a imaginilor, se vor optimiza elementele de navigare in site, backlink-urile, se va curata codul sursa al site-ului de erori sau bucati de cod ramase de la o proiectare defectuoasa. Codul Javascript se va evita si el pentru ca ingreuneaza afisarea paginilor si nu face posibila optimizare seo de calitate pentru dispozitivele mobile.

Alte tehnici care se vor aplica pentru optimizarea seo vor tine de reducerea timpului de incarcare a paginilor si construirea unui site map care sa ajute botii sa ajunga mai rapid la continutul vizat. Optimizarea on si off page este si ea inclusa in pachet, la fel ca si monitorizarea rezultatelor implementarii lor.

Comentarii