Vrei sa gasesti rapid cel mai ieftin rca?

Criza economica i-a invatat pe romani sa iubeasca superlativul. Nu, nu s-au apucat cetatenii de invatarea gramaticii vreunei limbi, desi le-ar folosi, ci au inceput sa caute tot ce incepe cu „cel mai”. Cel mai bun salam, dar care sa fie si ieftin, cea mai buna masina, dar care sa nu fie prea scumpa, cel mai frumos costum, dar care sa fie si de firma si ieftin, daca se poate in ordinea asta. La bunurile de larg consum, superlativul e usor de gasit in mai toate partile, insa nu la fel putem spune si despre piata politelor RCA.

Numarul mare de accidente si soferii inconstienti au determinat dublarea sau triplarea RCA pentru tineri, de unde si spulberarea visului cel mai ieftin rca. Chiar daca iei la rand toti brokerii de asigurare ce emit RCA si le asculti ofertele, tot n-ai sa-l gasesti pe cel mai ieftin – poti descoperi in online ca preturile sunt mai mici decat in offline si n-ai rezolvat nimic. Din 2010, romanii s-au indreptat si spre online pentru a gasi cel mai ieftin rca, fara prea multa agitatie si minute pierdute la birourile unor brokeri din diferite societati de asigurare. Locul unde gasiti cu adevarat un RCA ieftin este ROMASIG Broker de Asigurare, mai exact pe site-ul oficial. Intr-o pagina speciala dedicata unui calculator online RCA, oricine poate sa gaseasca in trei minute cel mai ieftin rca la ora aceea, fara nici un fel de deplasari si in deplina siguranta. Ofertele care apar dupa introducerea datelor personale si cele din talonul masinii, tehnice, provin de la 12 societati de asigurare, sunt luate direct de pe servere si sunt actualizate permanent. Ofertele sunt negociate pentru dvs. in prealabil pentru ca preturile afisate sa fie intr-adevar cele mai mici si cele mai bune la acel moment. Extragerea datelor se realizeaza din baza de date CEDAM, care ajuta la fixarea bonificatiei sau majorarii aplicate.

Daca totusi aveti neclaritati si nu vreti sa alegeti la intamplare, puteti cere ajutorul echipei ROMASIG fie online, fie telefonic, prin e-mail. Tot prin e-mail primiti si notificari cu 7 zile inainte de expirarea politei anuale RCA. Transportul politei e gratuit pentru valori de minim 149 de ron, livrarea se face in aceeasi zi in Bucuresti si Craiova si in 24 de ore pentru restul oraselor de unde vin comenzile.

Comentarii