Suprindeti-va angajatii oferindu-le cosuri angajati paste cu whisky

Stiti care este intrebarea care-i tot macina pe superiorii dvs. sau pe directorii marilor companii si corporatiilor cand se apropie sarbatorile si trebuie sa pregateasca cosuri angajati paste cu bunatati de sezon? Cum sa-i impace si pe angajati, sa rasplateasca si fidelitatea clientilor, dar si seriozitatea colaboratorilor. Daca in cazul clientilor si colaboratorilor lucrurile se rezolva mai usor, relatiile nu sunt chiar asa ce stranse, angajatii trebuie neaparat sa aiba mereu impresia ca sunt in centrul atentiei, ca angajatorul tine la ei si le apreciaza munca, serviciile prestate. Faptul ca lucrati cu ei zi de zi, radeti, plangeti, sunteti tristi, impreuna, determina o responsabilitate mai mare din partea dvs. de a le face viata mai frumoasa ori de cate ori aveti ocazia, in special de sarbatori.

Oferta cosuri angajati paste 2015 GiftIdea este de nerefuzat

In loc sa cautati online zile intregi produse de top care sa fie exact pe gustul angajatilor si sa alcatuiti singuri, poate neinspirat, cosuri angajati paste, mai bine apelati la profesionistii de la GiftIdea, o echipa care-si pune in slujba dvs. experienta si priceperea in impachetarea si decorarea cosurilor cadou. Laudandu-se cu pionieratul in configurarea online a cosurilor in functie de buget si de pretentiile avute, de gusturile personale sau ale angajatilor, GiftIdea are deja o oferta bogata pentru Paste 2015 care cuprinde produse traditionale, bauturi fine, produse premium internationale deosebit de apreciate in toata lumea si vinuri premiate premium extraordinare sau cozonaci traditionali, gemuri, zacusca, magiun, dulceata etc. Si nu va faceti griji daca nu gasiti printre zecile de cosuri deja aranjate unul care sa fie pe placul dvs. Echipa GiftIdea s-a gandit la acest aspect si va permite sa configurati un cos exact pe gustul dvs. in doar 11 pasi, alegand pe rand ambalajul, produsele si decoratiunile.

Whisky-ul, cea mai buna alegere pentru cosuri angajati paste cu adevarat inedite 

Daca va doriti sa impresionati intr-adevar, atunci neaparat trebuie sa va orientati catre cosuri angajati paste cu whisky pe post de bautura fina, numai buna de baut dupa masa de Paste. GiftIdea va propune, de exemplu, o combinatie inedita intre Teacher’s Whisky si Panettone, Cantuccini cu migdale, trufe belgiene, ciocolata neagra cu lamaie si piper si Macarons de Pauline. Sau va puteti orienta catre un cos cadou Paste cu Chivas Royal Salute de 21 de ani, editie premium, praline ciocolata belgiana, Panettone si cafea etiopiana sau cicolata cu lapte si Amaretti colore. Foarte apreciata e si combinatia dintre Gentleman Jack Daniel’s Whisky, cafea etiopioana, Panettone, karamel cu cafea si cacao si pralinele marca Ballotin Leonidas sau Pates de Fruits. Absolut toate cadourile in cosuri sunt ambalate si decorate manual, aranjarea lor e manuala, cu mare atentie la detalii si la modul de prezentare. Pentru mai multe variante de cosuri paste intrati chiar acum pe site-ul oficial al GiftIdea si convingeti-va de calitatea ireporsabila a acestora.

Comentarii