Invitatiile de nunta printate au un impact mai mare decat cele online

In secolul vitezei totul se rezolva online. Plati, credite, salarii se iau cu un simplu card sau o hartie completata la un ghiseu si depuna apoi online. Si nuntile s-au modernizat si s-au racordat la noile tehnologii, au aparut DJ-ii, mixerele si-au facut loc printre paharele de bautura, orchestra a fost lasa intr-un punct mort, asta pentru ca e mai ieftin sa ai DJ la nunta decat o intreaga orchestra, desi senzatia e total diferita.

In batalia dintre analog si digital, respectic DJ si orchestra, analogul castiga, soundul lautarilor fiind de neinlocuit. Mai comode, invitatiile nunta online sunt si ele trimise invitatilor care nu mai au rabdare sa astepte postasul cu invitatia printata, insa sunt destul de riscante datorita politicii nu tocmai prietenoase a clientilor de e-mail si serviciilor asociate, care le distribuie prin Bulk sau Spam. Dezavantajul major al acestor invitatii nunta online este ca dau senzatia de artificialitate, de lucru facut pe fuga, sunt „sablonate” si greu de individualizat asa cum trebuie. Daca nu vreti sa aveti invitati care sa isi schimbe punctul de vedere despre dvs. ar fi bine sa alegeti invitatii nunta printate, pe carton, in plic, disponibile intr-o multime de modele pe happycards.ro. Livrarea rapida, posibilitatea de a personaliza fiecare invitatie asa cum doriti, creativitatea designerilor si cromatica foarte bine aleasa recomanda happycards.ro, magazin online cu invitatii nunta clasice, romantice, moderne, cu poza sau fara, unicat.

Avantajul invitatiilor printate este dat de atentia deosebita acordata detaliilor si transmiterea unui mesaj puternic invitatilor, acela ca fiecare e important in economia petrecerii de nunta si a ceremoniei religioase si civile. De asemenea, stilul inconfundabil de lucru al echipei happycards.ro si colaborarea foarte buna cu clientii vor usura alegerea unui model unic, in ton cu tematica nuntii. Daca nu aveti inspiratie pentru textul invitatiei puteti sa va inspirati din rubrica cu texte si puteti cumpara chiar si accesorii nunta pentru a nu mai umbla prin magazine dupa ele si a scuti din timpul pierdut cu negocierea si livrarea.

Preturile mici si calitatea superioara a materialelor folosite fac din happycards.ro cel mai bun magazin online de invitatii de nunta. Orice nelamuriri aveti sau detalii vreti sa aflati puteti contacta oricand echipa site-ului care va sta la dispozitie oricand.

Comentarii