Fa-i sotiei cel mai inspirat cadou: un parfum original

Utilizate in scopuri medicale si pentru improspatarea mirosului corpului, parfumurile au existat inca din anul 1000 i.d.Hr. Prima atestare a parfumului in forma in care-l stim astazi a fost in timpul egiptenilor, care au introdus si pastrarea lui in sticlute speciale de sticla. De-a lungul anilor, industria producatoare de parfumuri s-a dezvoltat rapid, producatorii de parfumuri si-au rafinat parfumurile scoase pe piata, astfel ca astazi avem peste 1000 de tipuri de esente posibile si combinatii ale acestora.

Cele mai incantate de parfumuri sunt cu siguranta femeile, care isi doresc, mai mult decat barbatii, sa fie frumoase, sa miroasa frumos tot timpul si sa fie cat mai atragatoare. Parfumuri originale de femei se pot alege in functie de mai multe criterii, in special in functie de anotimpuri, de articolele vestimentare purtate sau de starea de spirit. De exemplu, iarna e de preferat un parfum tare, cu note dulci sau lemnoase de cedru, lemn de mosc sau chiar de santal. Pe secundar.ro, cel mai bun magazin online cu cele mai ieftine Parfumuri originale de femei, veti descoperi peste 200 de tipuri de parfumuri de la cele mai importante branduri din industria parfumurilor, cum ar fi Versace, Guerlain, Guess, Hugo Boss, Jimmy Choo, Lacoste, Lancome, Nina Ricci, Paco Rabanne, Prada, Roberto Cavalli si altele pe care le puteti incerca singuri comandandu-le. Este bine de stiut ca in alegerea Parfumuri originale de femei, va trebui sa tineti cont de cele trei arome unice, diferite care compun „mirosul” unui parfum-esenta.

Nota de top dispare imediat dupa pulverizare, simtindu-se doar in cele cateva secunde ce urmeaza pulverizarii. Apoi, intra in scena nota de mijloc, cea care da calitatea parfumului si e persistenta. La final, va interveni nota de baza, care va fi mirosul ce se va simti in apropierea dvs. pana a doua zi. Combinatiile celor trei note ale parfumurilor de pe secundar.ro sunt atat de diverse incat si cea mai sofisticata domnisoara, cu pretentii, poate gasi exact parfumul care ii defineste cel mai bine personalitatea. De exemplu, exista combinatii de mosc, vanilie, iasomie, lacramioare, anason, vanilie, trandafiri, cires, iris, lemn dulce etc. Parfumurile vandute de Secundar sunt fie de tip EDP, fie de tip EDT, au gramaje intre 50 si 120 de ml, garantie 24 de luni si sunt 100% originale.

Comenzile peste 300 de RON sunt livrate gratuit, in vreme ce coletele sub 300 de RON sunt livrate contra unei taxe foarte mici, de doar 15 lei. Livrarea se face prin curierat rapid sau prin Posta Romana, in cazul curieratului timpii de livrare se incadreaza in 24-48 de ore, insa in cazul Postei Romane, acestia pot ajunge pana la 3-5 zile lucratoare.

Comentarii