Ti-ai dori sa te cazezi in el: hotelul-macara al olandezilor poate intra in Cartea Recordurilor

De cate ori nu vi s-a intamplat sa va cazati la un hotel de lux si sa simtiti ca ceva nu e in regula, ca poate ar fi trebuit ceva mai mult pentru banii pe care i-ati platit. Olanda, tara lalelelor, si olandeze, un popor foarte creativ si open-mind, au incercat sa regandeasca ideea de hotel si sa iasa din tipare. Asa au ajuns sa faca bani dintr-o macara maritima situata in Amsterdam, cu nu mai putin de 50 de metri inaltime, in care au construit un hotel in toata regula, cu toate dotarile.

Pe langa amplasarea in macara, hotelul permite si rotirea si vizualizarea spectaculosului oras, Amsterdam de la o inaltime de 50 de metri. Hotelul are trei apartamente dotate cu absolut toate utilitatile, deosebit de curate, in timpul rotirii toate obiectele sunt fixate si nu exista riscul de accidente nedorite. Exista si jacuzii, studio tv, servicii premium. Si daca tot am amintit de studioul tv, trebuie precizat ca turistii care cumpara o camera pot asista si la filmarile care au loc acolo, in camera de 15 metri patrati-tot acolo au loc si petreceri ale angajatilor din corporatii. Pana sa devina hotel, macaraua a fost la un pas de daramare controlata acum trei ani, autoritatile dorind sa o dezafecteze pentru ca nu mai era folosita. Macaraua este cea mai veche si mai inalta macare de acest fel de pe planeta. Luni intregi designeri si ingineri deosebit de buni au incercat in toate felurile sa duca la bun sfarsit proiectul care le parea imposibil din punct de vedere tehnic, avand in vedere ca macaraua avea 250 de tone si trebuia amenajata ca la carte si sa fie si sigura.

Hotelul-macara este folosit in ultima vreme de tinerii insuratei care prefera sa faca noaptea nuntii la ultimul etaj, sa stea in spectaculosul jacuzzi si sa priveasca Amsterdamul in loc sa stea in pat si sa piarda cele mai frumoase experiente ale vietii. Daca si dvs. v-ati dori sa petreceti o noapte aici ar trebui sa aveti doar pentru cazare 434 de euro, un pret bun in raport cu banii investiti in fiecare apartament din hotel-843.000 de euro…

Comentarii